ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Βαλένθια: Επίσημο του Χάνλαν από τον Άρη

Ο Χάνλαν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας
Ο Χάνλαν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας INTIME SPORTS

Ο Ολιβιέ Χάνλαν είναι και επίσημα παίκτης της Βαλένθια μέχρι το τέλος της σεζόν με τους Ισπανούς να ανακοινώνουν και επίσημα τη συμφωνία.

Παίκτης της Βαλένθια και επίσημα είναι από την Τρίτη (5/4) το μεσημέρι ο Ολιβέρ Χάνλαν και η εντυπωσιακή παράσταση που έδωσε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον Ηρακλή (πέτυχε τους 24/30 πόντους του Άρη στην τελευταία περίοδο) ήταν η τελευταία του εμφάνιση στην Ελλάδα και τον Άρη.

Η ισπανική ομάδα βγήκε στην αγορά για την ενίσχυση της περιφέρειας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κλέμεν Πρέπελιτς (σ.σ.: θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν), με τον 29χρονο γκαρντ του Άρη να εξελίσσεται στον ευσεβή πόθο του Τζοάν Πενιαρόγια για το φινάλε της Liga Endesa. Ο Χάνλαν συμφώνησε με το σύλλογο της Ισπανίας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Κατά την τριετή παρουσία του στη Stoiximan Basket League, ο Ολιβιέ Χάνλαν ξεχώρισε με τα χρώματα του Ηρακλή και του Άρη, έχοντας εξελιχθεί σε έναν εκ των κορυφαίων εκτελεστών του πρωταθλήματος. Τη φετινή σεζόν δε, έχει 20.8 πόντους (με 38.3% στα τρίποντα), 3.5 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ κατά μέσο όρο σε 33'33'' συμμετοχής.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ολιβιέ Χάνλαν δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο EuroCup αφού το παράθυρο μεταγραφών στη διοργάνωση έκλεισε στις 8 Μαρτίου.

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ EUROCUP LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ