EUROBASKET

EuroBasket: Ο Κλέμεν Πρέπελιτς χειρουργήθηκε κι έβαλε πλώρη για τη διοργάνωση

Ο Κλέμεν Πρέπελιτς με τη φανέλα της Σλοβενίας
Ο Κλέμεν Πρέπελιτς με τη φανέλα της Σλοβενίας © 2021 ERIC GAY / AP IMAGES

Ο Κλέμεν Πρέπελιτς υποβλήθηκε σε επέμβαση στο αριστερό χέρι, ξεκινώντας τον αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το EuroBasket 2022 με τα χρώματα της Σλοβενίας.

Ο τραυματισμός του Κλέμεν Πρέπελιτς στο παιχνίδι της Βαλένθια με τη Μούρθια σκόρπισε περισσότερο πανικό στην Σλοβενία, παρά στην Ισπανία. Ο γκαρντ των πορτοκαλί αποχώρησε άρον άρον από το παιχνίδι με πολύ έντονους πόντους στο αριστερό χέρι, οι εξετάσεις που έκανε, έδειξαν πως υπάρχει σοβαρή ζημιά και τη Δευτέρα 28 Μαρτίου πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

Όπως ενημέρωσε λοιπόν η Βαλένθια, αποκαταστάθηκε το κάταγμα στην ωλένη και τον βραχίωνα, με τον 29χρονο γκαρντ να ξεκινά πλέον τη δουλειά με τους φυσικοθεραπευτές και τους γιατρούς για να είναι έτοιμος στο EuroBasket 2022.

Θέμα συμμετοχής στα υπόλοιπα φετινά παιχνίδια της Βαλένθια δεν φαίνεται να υπάρχει άλλωστε, με τον ίδιο να είναι ξεκάθαρο πως θέτει ως προτεραιότητα την παρουσία στη μεγάλη φετινή διοργάνωση. Εκεί όπου η Σλοβενία θα επιδιώξει να κάνει το back-to-back στο Βερολίνο.

Θυμίζουμε πως η Σλοβενία έχει κληρωθεί στον όμιλο του Βερολίνου, μαζί με Γερμανία (οικοδέσποινα του ομίλου), Γαλλία, Λιθουανία, Ουγγαρία και Βοσνία (οι τέσσερις προκρίνονται στα νοκ άουτ).

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ