ΜΠΑΣΚΕΤ

Κε-μπαμ και κάτω οι Σέλτικς!

Charlotte Hornets' Kemba Walker (15) reacts after a basket against the Boston Celtics during the second half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Monday, Nov. 19, 2018. (AP Photo/Chuck Burton)
AP Photo/Chuck Burton AP PHOTO/CHUCK BURTON

Ο Κέμπα Γουόκερ πήρε, ξανά, φωτιά και σημειώνοντας 43 πόντους οδήγησε τους Χόρνετς στη νίκη με 117-112 επί των Σέλτικς!

Πριν από μερικές ημέρες ο Κέμπα Γουόκερ σημείωσε 60 πόντους κόντρα στους Σίξερς, αλλά αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό για τους Χόρνετς, που ηττήθηκαν στην παράταση. Κόντρα στους Σέλτικς, αποδείχθηκε ότι 17 λιγότεροι πόντοι λιγότεροι ήταν αρκετοί για την Σάρλοτ, η οποία κέρδισε με 117-112 και παρέμεινε σε τροχιά playoffs!

O Γουόκερ παρέμεινε "καυτός" για ακόμα ένα βράδυ, κάνοντας ό,τι ήθελε κόντρα στην άμυνα των Σέλτικς, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 43 πόντους (21 εκ των οποίων στην τέταρτη περίοδο) με 7/11 δίποντα, 7/13 τρίποντα, 8/9 βολές, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του στη νίκη!

Άξιος συμπαραστάτης του Γουόκερ ήταν ο Τζέρεμι Λάμπ με 18 πόντους, με τον Γουίλι Ερνάνγκομεζ να προσθέτει 14 πόντους.

Για τους Σέλτικς, που γνώρισαν την 2η σερί ήττα τους, ο Καϊρί Ίρβινγκ είχε 27 πόντους και 11 ασίστ, ο Τζέισον Τέιτουμ 18 πόντους και ο Μάρκους Σμαρτ 14 πόντους.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, μέχρι οι Σέλτικς να ξεφύγουν με 96-86 στην τέταρτη περίοδο, δίνοντας την εντύπωση ότι θα έφταναν εύκολα ή δύσκολα στη νίκη. Κάπου εκεί ωστόσο ήταν που ανέλαβε δράση ο Γουόκερ, παίρνοντς από το χέρι την Σάρλοτ για να την οδηγήσει σε μία σπουδαία νίκη.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Κε-μπαμ και κάτω οι Σέλτικς!
Κε-μπαμ και κάτω οι Σέλτικς!

AP Photo/Chuck Burton

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ