ΜΠΑΣΚΕΤ

Άνω-κάτω οι Γουίζαρντς: Έβρισε τον Μπρουκς ο Γουόλ, τον έβγαλε στο "σφυρί" η Ουάσινγκτον!

Washington Wizards guard John Wall (2) dribbles the ball during the second half of an NBA basketball game Cleveland Cavaliers, Wednesday, Nov. 14, 2018, in Washington. The Wizards won 119-95. (AP Photo/Alex Brandon)
AP Photo/Alex Brandon AP PHOTO/ALEX BRANDON

Ο Τζον Γουόλ τιμωρήθηκε με πρόστιμο επειδή έβρισε σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας τον Σκοτ Μπρουκς, την ίδια στιγμή που οι Γουίζαρντς αφήνουν να διαρρεύσει ότι ευχαρίστως θα τον παραχωρούσαν με ανταλλαγή!

Στους Γουίζαρντς η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει για τα καλά! Με την ομάδα να έχει ρεκόρ μόλις 5-11 έπειτα από 16 αγώνες, τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Αποκορύφωμα του άσχημου κλίματος είναι η φήμη που κυκλοφόρησε ότι η Ουάσινγκτον είναι ανοιχτή σε προτάσεις ανταλλαγής για όλους τους παίκτες της, ακόμα και των σταρ της, Τζον Γουόλ και Μπράντλεϊ Μπιλ!

Ενώ όμως κυκλοφόρησε αρχικά αυτή η φήμη, λίγο αργότερα κατάλαβαν όλοι πώς έφτασε η Ουάσινγκτον σε αυτό το σημείο. Κι αυτό γιατί όπως έγινε γνωστό, σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας έγινε... χαμός!

Όπως αποκάλυψαν τα αμερικανικά ΜΜΕ, όλα ξεκίνησαν όταν ο προπονητής της ομάδας, Σκοτ Μπρουκς, και ο Τζεφ Γκριν είπαν στον Γουόλ να είναι πιο ενεργός σε μία άσκηση. Το γεγονός αυτό όμως εκνεύρισε τον Γουόλ που φώναξε "F... you" στον Μπρουκς! Ακολούθως γενικώς υπήρχε ένταση, με αρκετούς παίκτες γενικώς να τσακώνονται (!), με τον Μπράντλεϊ Μπιλ να μην αντέχει και να ξεσπάει, λέγοντας σε ένα μέλος της διοίκησης, ότι " αντιμετωπίζω το ίδιο πράγμα εδώ και 7 χρόνια"!

Στον απόηχο της επεισοδιακής προπόνησης οι Γουίζαρντς τιμώρησαν με πρόστιμο τον Γουόλ, πριν αποφασίσουν να διαρρεύσουν σε όλο το ΝΒΑ ότι πλέον είναι ανοιχτοί σε προτάσεις, αφού σκέφτονται ακόμα και να... γκρεμίσουν όλη την ομάδα για να χτίσουν από την αρχή! Ήδη μάλιστα το όνομα του Ότο Πόρτερ έχει συνδεθεί με τους Πέλικανς, χωρίς ωστόσο να έχουν υπάρξει ακόμα σοβαρές επαφές.

AP Photo/Alex Brandon

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ