ΜΠΑΣΚΕΤ

Αγρίεψαν Γιάννης και Μπακς, κέρδισαν με ανατροπή τους Νάγκετς!

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) in the first half of an NBA basketball game Sunday, Nov. 11, 2018, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Το μάτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο γυάλιζε κόντρα στους Νάγκετς, με τον "Greek Freak" να οδηγεί τους Μπακς στη νίκη με 104-98 με ανατροπή από το -17!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς φρόντισαν για ακόμα μία φορά να δείξουν τα δόντια τους σε όλο το ΝΒΑ και μάλιστα με εμφατικό τρόπο! Υποδεχόμενοι μία από τις καλύτερες ομάδες της Λίγκας, τους Νάγκετς, οι Μπακς βρέθηκαν πίσω με 17 πόντους διαφορά στην δεύτερη περίοδο. Αυτό ωστόσο δεν τους πτόησε, παρά με ηγέτη τον Γιάννη έκαναν την ολική ανατροπή και πήραν τη νίκη με 104-98!

Με αυτή τη νίκη το Μιλγουόκι βελτίωσε το ρεκόρ του στο 12-4, ρίχνοντας την ίδια στιγμή το ρεκόρ των Νάγκετς στο 10-7.

Ο Γιάννης ήταν σε ακόμα ένα παιχνίδι... παντού, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 29 πόντους με 13/19 δίποντα, 0/6 τρίποντα, 3/6 βολές, 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 39 λεπτά συμμετοχής.

Από κοντά τον ακολούθησε για ακόμα ένα παιχνίδι ο Έρικ Μπλέντσο με 23 πόντους, με τον Κρις Μίντλετον να προσθέτει 13 πόντους με μόλις 4/15 σουτ, αλλά και ένα μεγάλο καλάθι στο φινάλε.

Για τους Νάγκετς, ο Νίκολα Γιόκιτς είχε 20 πόντους, ο Τζαμάλ Μάρεϊ 17 πόντους και ο Γκάρι Χάρις 14 πόντους, αλλά με 6/16 σουτ.

ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΠΑΚΣ

Οι Νάγκετς μπήκαν στο γήπεδο μοιάζοντας αποφασισμένοι να πάρουν... εκδίκηση από τους Μπακς για την προ ημερών ήττα τους στο Ντένβερ. Πήραν λοιπόν σχετικά νωρίς το πάνω χέρι και έκλεισαν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 29-25. Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου μάλιστα, ήταν καταιγιστικοί, ξεφεύγοντας με 44-27 και 53-36, πηγαίνοντας τελικά στα αποδυτήρια έχοντας μία υπέρ τους διαφορά 10 πόντων (56-46).

Στην τρίτη περίοδο ήρθε το πρώτο ξέσπασμα των Μπακς. Με τον Γιάννη να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και τον Μπλέντσο να τον βοηθάει, το Μιλγουόκι έφερε τούμπα το παιχνίδι, κλείνοντας την τρίτη περίοδο προηγούμενο με 78-77. Όλα αυτά οδήγησαν σε ένα φινάλε-θρίλερ, με τους Μπακς να ξεφεύγουν με 100-92 και 2 λεπτά να μένουν για το τέλος και τους Νάγκετς να μειώνουν σε 100-98, για να έρθει τότε ο Μίντλετον με το μοναδικό του εύστοχο τρίποντο στο ματς να κάνει το σκορ 103-98 με 28 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε, "κλειδώνοντας" τη νίκη του Μιλγουόκι.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Αγρίεψαν Γιάννης και Μπακς, κέρδισαν με ανατροπή τους Νάγκετς!
Αγρίεψαν Γιάννης και Μπακς, κέρδισαν με ανατροπή τους Νάγκετς!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ