ΤΡΙΚΑΛΑ

Tζήμας: "Με δουλειά θα πετύχουμε τον στόχο"

Tζήμας: "Με δουλειά θα πετύχουμε τον στόχο"
New Image

Οι Θεσσαλοί ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου

Στις προπονήσεις παίρνουν μέρος οι Μάκης Νικολαϊδης, Γιάννης Παπαχρήστος, Νίκος Κακλαμάνος, Δημήτρης Μπογδανος, Νίκος Κατσαρές, Νίκος Τσούτσος, Γιώργος Λεπενιώτης, Γιώργος Φούντας, Τάσος Χαρισμίδης ενώ ο Αμερικανός Κρις Μάσι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έρθει στην Ελλάδα.
Γιάννης Τζήμας: " Πάνω απ’ όλα να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία. Είναι μία χρονιά που θα γραφτεί στην ιστορία της ομάδας, στην παρθενική της συμμετοχή στην Α1. Εύχομαι οι φίλαθλοι, η πόλη, ο νομός να απολαύσουν αυτή την χρονιά, να είναι τα παιχνίδια μία πραγματική γιορτή του αθλητισμού μέσα σε ένα γεμάτο γήπεδο.

Θα πρέπει μέσα από πολύ δουλειά στο γήπεδο και κυρίως με πολύ υπομονή η ομάδα να πετύχει τον αγωνιστικό της στόχο που δεν είναι φυσικά άλλος από την παραμονή. Αυτή την στιγμή έχουμε μία πολύ καλή εικόνα στην ομάδα, εννιά Ελληνόπουλα τα περισσότερα εκ των οποίων ανέβασαν την ομάδα και ήθελαν να μείνουν και να πάρουν τις ευκαιρίες. Μέχρι το Σαββατοκύριακο θα ενσωματωθεί και ο Αμερικάνος μας, ο Μάσι, ενώ ψάχνουμε και για έναν Αμερικάνο πλέι μέικερ. Νομίζω ότι σιγά σιγά θα καταφέρουμε να κάνουμε μία ομάδα ανταγωνιστική".

Γιώργος Γιαννούλας: " Είναι μία όμορφη μέρα η σημερινή και εύχομαι στους παίκτες, στο προπονητικό τιμ και στους φιλάθλους καλή σεζόν. Θέλουμε να απολαμβάνουμε όλοι αυτή την ομάδα και να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες.

Περιμένουμε και άλλους παίκτες που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα μας. Δεν βιαζόμαστε, οι παίκτες που μέχρι στιγμής θέλαμε ήρθαν και δεν αγχωνόμαστε. Οσον αφορά στο δημοτικό κλειστό, τα έργα όντως έχουν προχωρήσει, περιμένουμε να ολοκληρωθούν και τα υπόλοιπα ώστε να μπορέσει η ομάδα μας να αγωνιστεί σε καλές συνθήκες στην μεγάλη κατηγορία".

Γιώργος Φούντας: " Είναι μία καινούργια πρόκληση για μας, μία μεγάλη κατηγορία και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σκύψουμε τα κεφάλια και να δουλέψουμε σκληρά".

Πρόδρομος Νικολαϊδης: " Όπως σε κάθε έναρξη προετοιμασίας θα πρέπει να έχεις πολύ δύναμη μέσα σου. Η ομάδα φαίνεται πολύ οργανωμένη και προσπαθεί συνεχώς για το καλύτερο. Αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι καλή δύναμη και υγεία. Δεν μας φοβίζει η κατηγορία. Αν μας φόβιζε δεν θα ήμασταν εδώ".

Νίκος Κακλαμάνος: " Είμαστε ευτυχισμένοι που συγκεντρωθήκαμε μετά από τόσο καιρό. Θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά όπως και πέρυσι, τα κεφάλια μέσα τώρα και δουλειά μέσα στο γήπεδο. Αυτή είναι και η μόνη λέξη που ακούγεται μέσα στα αποδυτήρια: Δουλειά και πάλι δουλειά για να υλοποιήσουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα τους στόχους μας. Θα πρέπει μέσα από πολύ δουλειά στο γήπεδο και κυρίως με πολύ υπομονή η ομάδα να πετύχει τον αγωνιστικό της στόχο που δεν είναι φυσικά άλλος από την παραμονή".












TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ