NBA

Τζεράμι Γκραντ: "Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ένας εκ των κορυφαίων στο NBA, οι Νετς το πρωτάθλημα"

Τζεράμι Γκραντ: "Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ένας εκ των κορυφαίων στο NBA, οι Νετς το πρωτάθλημα"

Ο Τζεράμι Γκραντ μίλησε στο ημίχρονο του αγώνα Προμηθέας - Λαύριο τόσο για τα αδέλφια του, όσο και για το ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στο NBA. Τέλος αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Τζεράμι Γκραντ βρέθηκε στην Πάτρα για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Προμηθέα με το Λαύριο και στο ημίχρονο, μίλησε τόσο για το NBA, όσο και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, η πόλη είναι όμορφη. Τα αδέλφια μου παίζουν πολύ καλά. Έχω δει όσο περισσότερα παιχνίδια μπορώ. Είναι μια συναρπαστική σεζόν για αυτούς. Ο Τζέριαν 100% ανήκει στο ΝΒΑ και νομίζω ότι θα είναι σε θέση να επιστρέψει σύντομα στο ΝΒΑ. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην Ελλάδα, υπάρχουν παίκτες που μπορούν να παίξουν στο ΝΒΑ. Ξέρω τον Ζακ Όγκαστ και αρκετούς ακόμα", δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε για τη σεζόν στο NBA: "Ήταν μία καλή σεζόν για μένα στο NBA. Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη, θα δείξει στο τέλος τι θα γίνει".

Όσο για τον τίτλο στο NBA φέτος: "Οι Μπρούκλιν Νετς νομίζω θα πάρουν φέτος το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ. Έχουν πολύ ταλέντο στην ομάδα τους και στα playoffs, αυτό είναι που μετράει".

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Κάνει ακόμη μία τρομερή χρονιά, είναι ένας εκ των κορυφαίων στη Λίγκα. Μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα".

TAGS NBA ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ