ΕΥΡΩΠΗ

Τζέιμς, Χεζόνια, Μούσα και Γκούντουριτς θα συμμετάσχουν στο φιλικό στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς

Τζέιμς, Χεζόνια, Μούσα και Γκούντουριτς θα συμμετάσχουν στο φιλικό στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME SPORTS

Υψηλές παρουσίες από το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα συμμετάσχουν στο φιλικό που θα γίνει στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς στο Ζάγκρεμπ στις 5 Σεπτεμβρίου.

Οι προετοιμασίες για το φιλικό που θα διεξαχθεί στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς στο Ζάγκρεμπ στις 5 Σεπτεμβρίου έχουν ήδη ξεκινήσει. Αρκετοί από τους παίκτες που θα δώσουν το παρών σε αυτή την ξεχωριστή αναμέτρηση στην πρωτεύουσα της Κροατίας έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους και τα ονόματα σίγουρα δεν περνούν αδιάφορα.

Πέρα από την Εθνική Κροατίας, της οποίας βασικό μέλος είναι ο Μάριο Χεζόνια, εκεί θα βρεθούν ακόμα οι Μάικ Τζέιμς, Τζάναν Μούσα και Μάρκο Γκούντουριτς.

Παράλληλα, ο αδερφός του αδικοχαμένου Ντράζεν, Άτσο Πέτροβιτς, αποκάλυψε πως έχουν σταλεί προσκλήσεις και σε όλα τα μέλη της Dream Team που συμμετείχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992 στη Βαρκελώνη.

"Θα έρθουν οι 11 συμπαίκτες του Ντράζεν από το 1992. Έχουμε στείλει επιστολές και στα μέλη της Dream Team. Φροντίζουμε ώστε να επικοινωνήσουμε και προσωπικά με τους πιο σημαντικούς εξ αυτών. Ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθεί ένας μεγάλος αριθμός. Υπάρχει και επιλογή παικτών από την EuroLeague. Δεν βρήκαμε πουθενά κλειστές πόρτες. Θα έρθουν επίσης μέλη από τη διοίκηση της διοργάνωσης. Πήραμε το πράσινο φως για να φέρουμε 3-4 παίκτες της Ρεάλ", ανέφερε ενδεικτικά.

Θυμίζουμε ότι το κοουτσάρισμα έχει ανατεθεί στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ενώ στο πλάι του θα βρεθεί και ο Νεβέν Σπάχια.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ