ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα κοουτσάρει σε φιλικό στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς τον Σεπτέμβριο

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα κοουτσάρει σε φιλικό στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς τον Σεπτέμβριο
ABA LEAGUE J.T.D. / PARTIZAN MOZZART BET/ EMILIJA JOVANOVIC

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα κοουτσάρει σε φιλικό που θα διεξαχθεί στις 5 Σεπτεμβρίου του 2024 στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς στο Ζάγκρεμπ, όπως αποκάλυψε ο αδερφός του αδικοχαμένου "Μότσαρτ", Άτσο Πέτροβιτς.

Ένα φιλικό στη μνήμη του σπουδαίου και αδικοχαμένου Ντράζεν Πέτροβιτς αναμένεται να διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας στις 5 Σεπτεμβρίου του 2024, όπως αποκάλυψε ο αδερφός του "Μότσαρτ", Αλεκσάνταρ -Άτσο- Πέτροβιτς, μιλώντας στο podcast της ABA League.

Ο 64χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Κροατίας ανέφερε ενδεικτικά, ανατρέχοντας στην αγκαλιά που μοιράστηκε με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Παρτίζαν με την Τσιμπόνα: "Αυτή η εικόνα των δυο μας είναι εντυπωσιακή. Ο Ζέλικο μου είπε κάτι που με άγγιξε. Έκανε κάτι που άγγιξε την οικογένειά μου, πέραν του ότι σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον. Μπορώ να σας δώσω ένα αποκλειστικό, μπορώ να αρχίσω να αποκαλύπτω...

Στις αρχές Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί μια συνέντευξη Τύπου στο Ζάγκρεμπ για τον αγώνα προς τιμήν του Ντράζεν. Η βάση των παικτών που θα αγωνιστούν είναι η Εθνική Κροατίας εναντίον μιας μεικτής Εθνικής Ευρώπης και στο παιχνίδι θα ηγηθεί ο πιο πολυνίκης Ευρωπαίος προπονητής. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 5 Σεπτεμβρίου στο Ζάγκρεμπ".

TAGS ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ