ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ

Οι Ρόκετς ζήτησαν την "βοήθεια" του ΝΒΑ για να τιμωρήσουν τον Χάρντεν

Ο Τζέιμς Χάρντεν των Χιούστον Ρόκετς
Ο Τζέιμς Χάρντεν των Χιούστον Ρόκετς AP PHOTO/ANDY CLAYTON- KING

Βοήθεια από το ΝΒΑ ζήτησαν οι Χιούστον Ρόκετς, που αποφάσισαν να τιμωρήσουν παραδειγματικά τον Τζέιμς Χάρντεν για την απαράδεκτη συμπεριφορά του τις τελευταίες εβδομάδες (VIDEO).

Στα άκρα οδηγείται η σχέση των Ρόκετς με τον Τζέιμς Χάρντεν, καθώς οι παράγοντες της ομάδας του Χιούστον ζήτησαν την βοήθεια του ΝΒΑ ώστε να μάθουν εάν το σημερινό (!) video στο οποίο φαίνεται ο "Μούσιας" χωρίς μάσκα σε χριστουγεννιάτικο πάρτι strip club είναι πρόσφατο ή παλαιότερης ημερομηνίας.

Στο Χιούστον έχουν εκνευριστεί από τα προβλήματα που δημιουργεί σε καθημερινή πλέον βάση ο Χάρντεν, δεν θέλουν όμως να του κάνουν το χατήρι, δεν θέλουν να μπουν σε διαδικασία ανταλλαγής αυτή την περίοδο που η αξία του έχει βυθιστεί εξαιτίας όσων έχουν βγει στη δημοσιότητα για την συμπεριφορά του τα τελευταία οκτώ χρόνια που βρίσκεται στους Ρόκετς.

Αυτή τη στιγμή, η συμμετοχή του Χάρντεν στο αποψινό (03:00) ματς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ βρίσκεται στον αέρα, μέχρι τουλάχιστον να πάρουν οι Ρόκετς μια απάντηση από το ΝΒΑ.

Αν το video είναι όντως πρόσφατο, τότε η ομάδα θα τιμωρήσει τον έμπειρο σκόρερ με παραδειγματικό τρόπο, θα τον θέσει εκτός ενεργού ρόστερ και θα τον αναγκάσει να χάνει ένα ποσό που ξεπερνά τις 284.517 δολάρια.

Στην οκταετία του στο Χιούστον ο Χάρντεν έχει 29.6 πόντους από 51% στο δίποντο, 36% στο τρίποντο και 86% στις βολές, μαζί με 6 ριμπάουντ, 7.7 ασίστ, 1.8 κλεψίματα και 4.5 λάθη ανά 37.1 λεπτά συμμετοχής σε 613 αγώνες.

TAGS ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ