NBA

Ο Τζέιμς Χάρντεν έχει διαλύσει τις προπονήσεις των Ρόκετς

Ο Τζέιμς Χάρντεν από αναμέτρηση των Χιούστον Ρόκετς
Ο Τζέιμς Χάρντεν από αναμέτρηση των Χιούστον Ρόκετς AP PHOTO/DAVID J. PHILLIP

Πολλά επεισόδια καταγράφηκαν στις τελευταίες προπονήσεις των Χιούστον Ρόκετς πριν από την έναρξη της σεζόν 2020/21, με τον Τζέιμς Χάρντεν να πρωταγωνιστεί σε όλα!

Η απαράδεκτη συμπεριφορά του Τζέιμς Χάρντεν, συνεχίζεται και φαίνεται πως η ένταση ανεβαίνει στο Χιούστον όσο οι Ρόκετς δεν τον παραχωρούν με ανταλλαγή όπως έχει ζητήσει εδώ και πολλές εβδομάδες.

Λίγες μόλις ημέρες μετά από το σοκαριστικό ρεπορτάζ του ESPN για την νοοτροπία του Μούσια, ένα νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από το Athletic, υποστηρίζει ότι ο Χάρντεν δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στις προπονήσεις των Ρόκετς με αποτέλεσμα στο Χιούστον να βρίσκονται σε μια πολύ άβολη κατάσταση καθώς δέχονται τρομερές πιέσεις, αλλά δεν θέλουν να ευχαριστήσουν έναν άνθρωπο που τους έχει φέρει στα πρόθυρα της απόγνωσης.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το Athletic ο Χάρντεν είχε επεισόδια με αρκετούς συμπαίκτες του, ενώ πέταξε μια μπάλα στον ρούκι Τζέι'Σον Τέιτ με αποτέλεσμα το κλίμα να είναι ακόμη πιο βαρύ για έναν παίκτη παραδοσιακά ήρεμο και χαλαρό, που αυτή την περίοδο φαίνεται πως έχει χάσει για τα καλά τον εαυτό του.

Στην οκταετία του στο Χιούστον ο Χάρντεν είχε 29.6 πόντους από 51% στο δίποντο, 36% στο τρίποντο και 86% στις βολές, μαζί με 6 ριμπάουντ, 7.7 ασίστ, 1.8 κλεψίματα και 4.5 λάθη ανά 37.1 λεπτά συμμετοχής σε 613 αγώνες. Θα βρίσκεται για πολύ ακόμη στο ρόστερ των Ρόκετς; Αυτή είναι μια ερώτηση που μάλλον θα απαντηθεί τις επόμενες ημέρες.

Το κακό για την ομάδα του Χιούστον είναι πως η αξία του Χάρντεν έχει πέσει αισθητά το τελευταίο διάστημα, μετά απ' όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αν και ήταν κοινό μυστικό πως ο "Μούσιας" δεν είναι ο ορισμός του επαγγελματία, αλλά ένας άνθρωπος που θέλει να περνάει καλά, να διασκεδάζει και να παίζει μπάσκετ αποκλειστικά με το δικό του στυλ.

TAGS NBA ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ