ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

Τζέφερσον για ΛεΜπρόν στους Λέικερς: "Για να θεωρηθείς ο κορυφαίος σε έναν οργανισμό απαιτείται σταθερότητα"

Cleveland Cavaliers' LeBron James (23) and teammate Richard Jefferson react during a basketball game against the New York Knicks in Cleveland, Tuesday, Oct. 25, 2016. (AP Photo/Phil Long)
Cleveland Cavaliers' LeBron James (23) and teammate Richard Jefferson react during a basketball game against the New York Knicks in Cleveland, Tuesday, Oct. 25, 2016. (AP Photo/Phil Long) 2016 AP PHOTO/PHIL LONG

Ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον αναφέρθηκε στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και την παρουσία του την τελευταία τετραετία στους Λέικερς τονίζοντας πως για να θεωρηθείς ο κορυφαίος πρέπει να υπάρχει σταθερότητα, κάτι που η ομάδα του Λος Άντζελες δεν έχει.

ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ρίτσαρντ Τζέφερσον συνυπήρξαν μαζί στους Καβαλίερς από το 2015 μέχρι το 2017 και πανηγύρισαν μαζί ένα πρωτάθλημα στο ΝΒΑ το 2016. Πλέον ο "Βασιλιάς" αγωνίζεται στους Λέικερς ενώ ο Τζέφερσον έχει αποσυρθεί από τα παρκέ.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ ωστόσο κλήθηκε να σχολιάσει την πορεία του ΛεΜπρόν στους Λέικερς την τελευταία τετραετία αναφέροντας πως ο ΛεΜπρόν δεν μπορεί να βρεθεί ανάμεσα στους κορυφαίους του οργανισμού λόγω της έλλειψης σταθερότητας.

"Αυτή είναι η τέταρτη σεζόν του ΛεΜπρόν στους Λέικερς. Τις δύο χρονιές δεν κατάφεραν καν να πάνε στα playoffs, την άλλη αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο και την άλλη πήραν το πρωτάθλημα. Αν δεις τις χρονιές, δεν υπάρχει σταθερότητα για να θεωρηθεί από τους κορυφαίους του οργανισμού. Το να είναι ένας παίκτης όπως ο ΛεΜπρόν και να θεωρηθείς ο κορυφαίος σε έναν οργανισμό απαιτεί σταθερότητα".

TAGS ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ