ΑΙΓΑΛΕΩ

Tζάαμπερ: "Μπορούμε να βελτιωθούμε"

Tζάαμπερ: "Μπορούμε να βελτιωθούμε"
Τζααμπερ

Ο Ιμπραήμ Τζάαμπερ μίλησε για τις εντυπώσεις του από το διάστημα που βρίσκεται στην Ελλάδα και για την πορεία του Αιγάλεω

Ο Αμερικανός γκαρντ με δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Αιγάλεω αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα. " Έχω αρχίσει και συνηθίζω τη ζωή στην Ελλάδα. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ καλό, υπάρχει ανταγωνισμός.

Το περιβάλλον στην ομάδα του Αιγάλεω είναι υπέροχο, έχουμε και πολύ θερμό κοινό, όλα είναι όμορφα

" ανέφερε ο Τζάαμπερ και συνέχισε: " Διαθέτουμε πολύ καλή ομάδα, έχουμε δυνατότητες όμως να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Αρχίσαμε κάπως αργά την προετοιμασία αλλά βρίσκουμε το ρυθμό μας, έχουμε καλά αποτελέσματα κι επιμένω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο".

Αναφορικά με τον ρόλο του στην ομάδα σχολίασε: " Όπως είμαι μέσα στο γήπεδο, έτσι είμαι και στην προσωπική μου ζωή. Γενικά είμαι ήσυχος τύπος. Αν χρειάζεται η ομάδα μου καλή άμυνα από μένα, θα τη δώσω. Αν μου ζητήσουν να σκοράρω θα το κάνω επίσης.

Αν είναι να πάρω το ριμπάουντ θα είμαι παρών... Αν ζητήσουν από μένα να είμαι ηγέτης θα είμαι... Το βασικό είναι να κερδίσουμε όσα παιχνίδια μπορούμε, να είμαι καλός συμπαίκτης και να προοδεύω συνέχεια, βοηθώντας ταυτόχρονα και την ομάδα μου ν' αναδειχθεί

".

Όσο για το αν συνήθισε τον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού; "Στο κολλέγιο είχα Ευρωπαίους παίκτες στην ομάδα μου, όπως επίσης και στο Summer League οπότε είχα καταλάβει αρκετά πράγματα. Η μοναδική διαφορά, που ακόμα δεν έχω συνηθίσει είναι ο τρόπος με τον οποίο σφυρίζουν οι διαιτητές. Σταδιακά θα το συνηθίσω".

Για τη σχέση του με τους συμπαίκτες του και τον κόσμο τόνισε: " Στην ομάδα υπάρχει καλή ατμόσφαιρα, υπάρχει εξαιρετική χημεία στα αποδυτήρια. Κάνουμε πλάκες μεταξύ μας αλλά όταν φθάσει η στιγμή να σοβαρευτούμε και να παίξουμε, σοβαρευόμαστε άμεσα.

Έχουμε ένα μεγάλο αρχηγό στην ομάδα μας, τον Άκη, ο οποίος γνωρίζει καλά τι πρέπει να κάνουμε καθώς βρίσκεται στο Αιγάλεω τόσα χρόνια. Αυτός μας δείχνει το δρόμο κι εμείς ακολουθούμε. Τον σέβονται οι οπαδοί, τον σεβόμαστε κι εμείς κι ακολουθούν όλα τα υπόλοιπα. Ο κόσμος βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας ακριβώς επειδή αναγνωρίζει ότι θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα αλλά και για τους φίλους μας

".

"Δεν μπορώ το... αύριο"


O "Ίμπι" σχετικά με το αν υπάρχει κάτι που του λείπει απάντησε: " Δεν θα το έλεγα... Απλώς δεν μπορώ να συνηθίσω το μόνιμο "αύριο" που λένε στην Ελλάδα. Στην πατρίδα μου τα πάντα λειτουργούν γρήγορα κι άμεσα".

Ακόμα αναφέρθηκε και στον τομέα που έχει σπουδάσει, την κοινωνιολογία. " Το έκανα διότι θέλω να μάθω πράγματα για τον κόσμο, να καταλάβω το λόγο που κάποιοι άνθρωπο είναι επιτυχημένοι και κάποιοι άλλοι, πάλι, όχι.

Σκέπτομαι και παρακολουθώ τα πάντα ώστε να μαθαίνω και να γίνομαι καλύτερος

" ανέφερε ο Τζάαμπερ ενώ από τα μέχρι τώρα παιχνίδια του Αιγάλεω έχει ξεχωρίσει δύο παίκτες. " Ο Γκράντι του Πανελληνίου και ο Μπίλι Κις της Λάρισας".

Όσο για την προσωπική του απόδοση ανέφερε: " Δεν ήξερα ότι είμαι πρώτος σε τόσες κατηγορίες. Καλό είναι αυτό... Αρκεί να κερδίζει η ομάδα μου".












TAGS ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ