ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Νοκ άουτ για Παναθηναϊκό ο Τόρνικε Σενγκέλια

Ο Τορνίκε Σενγκέλια με τον Γουίλ Κλάιμπερν
Ο Τορνίκε Σενγκέλια με τον Γουίλ Κλάιμπερν CSKABASKET.COM

Ο Τόρνικε Σενγκέλια αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, που θα τον κρατήσει εκτός μάχης για το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Παναθηναίκό ΟΠΑΠ (2/12, 19:00, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24).

Ο τραυματισμός που υπέστη στο παιχνίδι της Γεωργίας με την Ουκρανία δεν έχει επιτρέψει στον Τόρνικε Σενγκέλια να προπονηθεί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τις τελευταίες ημέρες. Κάπως έτσι, ο έμπειρος φόργουορντ τέθηκε νοκ άουτ για τον αγώνα της ρωσικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (2/12, 19:00, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24), για την EuroLeague.

Θυμίζουμε πως ο Τόρνικε Σενγκέλια έχασε δυόμιση βδομάδες στις αρχές της σεζόν λόγω προβλήματος στον ώμο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει αποσαφηνιστεί πάντως πόσες ημέρες θα λείψει από τις υποχρεώσεις της "αρκούδας".

Τη φετινή σεζόν, ο Τόρνικε Σενγκέλια έχει 15.1 πόντους (με 41.4% στα τρίποντα), 4.5 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ, 1.1 κλέψιμο και 1.9 λάθη ανά 28'35'' συμμετοχής.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ