EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ: Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της EuroLeague Basketball για τον αποκλεισμό της

ΤΣΣΚΑ: Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της EuroLeague Basketball για τον αποκλεισμό της
PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Η ΤΣΣΚΑ βγήκε στην αντεπίθεση για τον αποκλεισμό της από την EuroLeague της σεζόν 2022/23, αφού κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της EuroLeague Basketball, με την εκδίκαση της υπόθεσης να αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, είχε προειδοποιήσει πριν από μερικές εβδομάδες ότι η ομάδα της Ρωσίας σκεφτόταν να αντιδράσει νομικά για τον αποκλεισμό της από την EuroLeague της σεζόν 2022/23 θεωρώντας ότι η απόφαση ήταν πολιτική. Η σκέψη λοιπόν έγινε πράξη.

Η ΤΣΣΚΑ κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της EuroLeague Basketball για την απόφαση του αποκλεισμού της, περνώντας πλέον ξεκάθαρα στην αντεπίθεση. Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί σε δικαστήριο στο Λουξεμβούργο τις επόμενες ημέρες και σίγουρα η όποια απόφαση παρθεί θα έχει ενδιαφέρον.

Δεδομένου ότι η ΤΣΣΚΑ παραμένει μία από τις 11 ομάδες-μετόχους της διοργάνωσης, είναι σαφές ότι οι ισορροπίες παραμένουν εξαιρετικά λεπτές.

Υπενθυμίζεται ότι παρά το γεγονός ότι οι ρωσικές ομάδες έχουν αποκλειστεί από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία, η ΤΣΣΚΑ ανακοίνωσε χθες (4/8) ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια στην Τουρκία τις Αναντολού Εφές, Μπουρσασπόρ και Τόφας, σε μία κίνηση που προκάλεσε έκπληξη.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ