EUROLEAGUE

Αντρέι Βατούτιν για την αποβολή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τη EuroLeague: "Πολιτική απόφαση, οι δικηγόροι μας θα αποφασίσουν"

Αντρέι Βατούτιν για την αποβολή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τη EuroLeague: "Πολιτική απόφαση, οι δικηγόροι μας θα αποφασίσουν"
PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να περάσει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην αντεπίθεση, μετά από την αποβολή της από τη EuroLeague για τουλάχιστον μία σεζόν, όπως εξήγησε το αφεντικό της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν.

Λίγες ώρες μετά από την ανακοίνωση της EuroLeague για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση της σεζόν 2022/23, ο Αντρέι Βατούτιν σχολίασε την απόφαση των μετόχων για την αποβολή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Ούνικς Καζάν, λέγοντας πως οι δικηγόροι του συλλόγου θα αποφασίσουν για το πως θα κινηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

"Η απόφαση είχε παρθεί πριν από αυτή τη συνεδρίαση και ήταν δύσκολο να περιμένει κάποιος διαφορετικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για πολιτική απόφαση. Οι περισσότερες ομάδες έχουν πεισθεί από τις κυβερνήσεις των χωρών τους να μην αντιμετωπίσουν ρωσικούς συλλόγους. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρχουν νικητές από αυτή την κατάσταση. Επίσης, ο Ζόρντι Μπερτομέου εξήγησε πως ήταν μια πολιτική απόφαση, από την οποία όλοι θα χάσουν.

Η EuroLeague είναι πιο δυνατή με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η ομάδα είναι σημαντική για τη διοργάνωση, όμως η απόφαση πάρθηκε και είναι εναντίον μας. Είναι άσχημο το γεγονός ότι τους τελευταίους τρεις μήνες ουδείς από τη διοργάνωση έκρινε αναγκαίο να συζητήσει μαζί μας γι' αυτή την κατάσταση. Για τις νομικές μας ενέργειες, περιμένουμε τις λεπτομέρειες και την επίσημη, νομική απόφαση. Αμέσως μετά, οι δικηγόροι μας θα αποφασίσουν πως θα πράξουμε. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να είμαστε μέτοχοι της EuroLeague" αναφέρει ο Βατούτιν στην ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ