ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

ΤΣΣΚΑ: Ανακοίνωσε φιλικά με Αναντολού Εφές, Μπουρσασπόρ και Τόφας στην Τουρκία

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ με αντίπαλο τον Μπράιαντ Ντάνστον σε αγώνα ΤΣΣΚΑ - Αναντολού Εφές
Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ με αντίπαλο τον Μπράιαντ Ντάνστον σε αγώνα ΤΣΣΚΑ - Αναντολού Εφές CSKABASKET.COM

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας γνωστοποίησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας της για την νέα σεζόν, όπου ξεχωρίζει ότι θα δώσει 3 φιλικά στην Τουρκία σε διάστημα 5 ημερών, κόντρα σε Αναντολού Εφές, Τόφας και Μπουρσασπόρ. Είναι και τα μοναδικά που θα δώσει κόντρα σε μη ρωσικές ομάδες.

Η ΤΣΣΚΑ - όπως και όλες οι ρωσικές ομάδες - έχουν αποκλειστεί από τις μπασκετικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία. Παρόλα αυτά, η "ομάδα του στρατού" θα μπορέσει την διάρκεια της προετοιμασίας της να περάσει τα σύνορα της Ρωσίας για να αντιμετωπίσει ξένες ομάδες.

Η ΤΣΣΚΑ ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμά της προετοιμασίας της για την σεζόν 2022/23, το οποίο περιλαμβάνει και τα φιλικά. Και είναι ένα συγκεκριμένο διάστημα που παρουσάζει ενδιαφέρον: 7-11 Σεπτεμβρίου. Ο λόγος είναι ότι μέσα σε ένα πενθήμερο θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια στην Τουρκία, αντιμετωπίζοντας κατά σειρά την Αναντολού Εφές (7/9), την Τόφας (9/9) και την Μπουρσασπόρ (11/9).

Για την ιστορία, η ρωσική ομάδα αναφέρει στο πρόγραμμά της ότι θα πάρει μέρος και σε ένα τουρνουά το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου, χωρίς να γνωστοποιεί τα ονόματα των ομάδων. Κοινώς - θεωρητικά τουλάχιστον - είναι πιθανό να αντιμετωπίσει κάποια ξένη ομάδα εκείνο το διάστημα. Προς το παρόν πάντως, με βάση αυτά που είναι γνωστά, το πρόγραμμά της περιλαμβάνει μόνο τρία παιχνίδια κόντρα σε μη ρωσικές ομάδες, αυτά κόντρα στις τρεις τουρκικές.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ VTB LEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ