ΠΑΟΚ

Τσιάκος: "Σταθερή αξία η άμυνα"

Τσιάκος: "Σταθερή αξία η άμυνα"
Τσιάκος

Περιθώρια βελτίωσης έχει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον σέντερ της ομάδας, Γιώργο Τσιάκο

Ο Έλληνας φόργουορντ του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis" τόνισε ότι αυτή η νίκη πέρα από τους βαθμούς, θα βοηθήσει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του στον ψυχολογικό τομέα, ενόψει της συνέχειας και του δύσκολου εκτός έδρας παιχνιδιού που ακολουθεί με τον Κολοσσό στην Ρόδο.
" Χρειαζόμασταν πολύ τη νίκη επί της Ολύμπιας, καθώς η πίεση που δεχτήκαμε σε όλη την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας ήταν τεράστια και δεν υπήρχαν άλλα περιθώρια για ήττες. Πάντως το ευχάριστο είναι ότι κερδίσαμε χωρίς να αποδώσουμε φοβερό μπάσκετ μια και είχαμε πάλι διακυμάνσεις στην απόδοσή μας. Ευτυχώς όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο ήμασταν καλύτεροι, πιέσαμε στη άμυνα, τρέξαμε στην επίθεση, και μπήκε το τελευταίο σουτ".

Ο 25χρονος φόργουορντ του ΠΑΟΚ στάθηκε και στην δυνατότητα της ομάδας του να ανατρέψει την εις βάρος της διαφορά ενώ παραδέχθηκε ότι υπάρχουν επιθετικά προβλήματα. " Μακάρι να μπορούσαμε και στα τέσσερα δεκάλεπτα να ήμασταν εξίσου καλοί. Ωστόσο η ομάδα δεν παίζει ακόμα το καλύτερο δυνατό επιθετικό της παιχνίδι, ενώ αντίθετα η άμυνά μας είναι σταθερή αξία", και παραδέχτηκε: " Δεν έχουμε αποδώσει ακόμα το 100% των ικανοτήτων μας, αλλά όλοι είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό".

Ο Τσιάκος πάντως αρνήθηκε να δικαιολογήσει την μέτρια παρουσία του ΠΑΟΚ, επικαλούμενος τη διαφορετική φιλοσοφία του Ταμπ Μπάλντγουιν λέγοντας πως: " Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα", ενώ αναφερόμενος στο επόμενο παιχνίδι με τον Κολοσσό στην Ρόδο τόνισε πως: " Θα αντιμετωπίσουμε μία οργανωμένη ομάδα, η οποία διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή στο τιμόνι της. Πέραν όμως των παικτών της, θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε κι ένα φανατισμένο κοινό. Για αυτό και θα πρέπει να ρίξουμε τους τόνους καθόλη την διάρκεια της εβδομάδας και να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο".

Όσο για το πώς θυμάται την έδρα του Κολοσσού στο δικό του πέρασμα από το σμαραγδένιο νησί είπε: " Μου έκανε τότε εντύπωση το ότι η Ρόδος είναι ένα νησί που ζει για το μπάσκετ, ιδιαίτερα τον χειμώνα. Όταν έπαιξα εγώ, παρότι δεν είχαμε καλή πορεία, ο κόσμος ερχόταν δύο ώρες νωρίτερα στο γήπεδο".






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ