ΠΑΟΚ

Τσιάκος: "Να παίξουμε χωρίς άγχος"

Τσιάκος: "Να παίξουμε χωρίς άγχος"
Τσιάκος

Χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Κολοσσό

Χαρακτηριστική ήταν και η δήλωση του Γιώργου Τσιάκου στο Αθλητικό Metropolis: " Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι για μας σε όλους τους τομείς" και εξήγησε: " Θα πρέπει καταρχάς να ξεπεράσουμε το ψυχολογικό βάρος από τις τελευταίες ήττες μας. Από κει και πέρα χρειαζόμαστε τη νίκη απέναντι σε μια πολύ επικίνδυνη ομάδα με ταλέντο στην επίθεση και η οποία βρίσκεται στην ίδια θέση με μας. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή το παιχνίδι, μια και με μια νίκη τελειώνει κατά 90% η αγωνία μας. Μετά μπορούμε να παίξουμε χωρίς άγχος καλό μπάσκετ και να δούμε και κάτι καλύτερο".

Στην διάθεση του Φλεβαράκη όπως όλα δείχνουν θα είναι και ο Δημήτρης Βεργίνης ο οποίος χθες συμμετείχε στην προπόνηση αλλά και στο διπλό με τον 21χρονο γκαρντ και αρχηγό του ΠΑΟΚ όπως όλα δείχνουν να βρίσκεται αύριο στην 12άδα. Παρών θα είναι και ο Ιμπραϊμ Κουτλουάι έστω και αν ακόμη δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμα στο αριστερό του πόδι. Όσο για την αποστολή του Κολοσσού Ρόδου βρίσκεται από το πρωί στην Θεσσαλονίκη ενώ στην συνέχεια προπονήθηκε στο κλειστό του Πανοράματος.

Πέρα από τα αγωνιστικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, προτίθεται προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας να προχωρήσει σε Συνέντευξη Τύπου δείχνοντας αποφασισμένος να ανοίξει τα χαρτιά του. Για το τι έχει κάνει το διοικητικό σχήμα με τον ίδιο στην θέση του προέδρου και όχι μόνο.

Σε γενικές γραμμές ότι θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος της ομάδας ενώ πέρα από τα οικονομικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ θα αναφερθεί και στο θέμα των μετοχών. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα θα προχωρήσει σε ανοικτή πρόσκληση μεταβίβασης του 80% των μετοχών αναμένοντας την ανάλογη ανταπόκριση με σκοπό να αλλάξει οριστικά σελίδα η ΚΑΕ αλλά και για τις σκέψεις που έχει η νυν διοίκηση για την δική της παραμονή.





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ