ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσαρτσαρής:"Ακόμα δεν έχουμε αποδώσει το 100%"

Τσαρτσαρής:"Ακόμα δεν έχουμε αποδώσει το 100%"
Tσαρτσαρής

Ο Κώστας Τσαρτσαρής τόνισε ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης θα είναι καλύτεροι στη συνέχεια

Ο Κώστας Τσαρτσαρής που θα υποβληθεί σε επέμβαση στη βουβωνοκήλη, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό "SuperΣΠΟΡ FM 94,6" τόνισε ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης ακόμα δεν έχουν αποδώσει το 100% των δυνατοτήτων τους.
Αναλυτικά η συνέντευξη του 28χρονου φόργουορντ:

-Ο φετινός Παναθηναϊκός είναι ο καλύτερος ή ο πιο πλήρης των τελευταίων ετών; Είχαμε και την απόκτηση του Νίκολα Πρκάτσιν;

" Οπωσδήποτε έχουν έρθει πολλές ενισχύσεις στην ομάδα. Παρέμεινε ο βασικός κορμός ως είχε, αφού η περσινή συνταγή ήταν πετυχημένη οπότε με την προσθήκη ορισμένων παικτών γίναμε ακόμα καλύτεροι".

- Όπως είχες δηλώσει και ο ίδιος ακόμα η ομάδα βρίσκεται στο 40% της πραγματικής της απόδοσης. Σε ποιους τομείς μπορεί η ομάδα να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο;

" Σε όλους τους τομείς. Είτε αυτό αφορά την άμυνα είτε την επίθεση νομίζω ότι η ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες. Η ομάδα έχει παίκτες οι οποίοι ακόμα δεν έχουν αποδώσει το 100% και όταν ενσωματωθεί και ο Νίκολα Πρκάτσιν θα δείτε έναν πολύ διαφορετικό Παναθηναικό, ένα πολύ ωραίο Παναθηναικό".

-Την προσεχή αγωνιστική υποδέχεστε τον ΠΑΟΚ. Τι να περιμένουμε από αυτό το παιχνίδι;

" Ο ΠΑΟΚ με την αλλαγή προπονητή έχει αλλάξει πρόσωπο, διαφέρει πολύ ακόμα και από το παιχνίδι που παίξαμε στο Κύπελλο. Έχει ανεβασμένη ψυχολογία αλλά ας μην ξεχνάμε είναι ένα παιχνίδι που παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε πολύ την νίκη για να παραμείνουμε στην κορυφή".

-Αμέσως μετά επισκέπτεστε το ΣΕΦ. Μπορεί ο Ολυμπιακός να χτυπήσει τον Παναθηναϊκό;

" Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Όπως όλα τα προηγούμενα παιχνίδια των τελευταίων δύο ετών κρίνονται στις λεπτομέρειες, έτσι και φέτος νομίζω ότι όποια ομάδα είναι σαράντα λεπτά συγκεντρωμένη σε άμυνα και σε επίθεση θα πάρει και το αποτέλεσμα που θέλει".

-Μια ενδεχόμενη νίκη εξασφαλίζει την πρώτη θέση για την κανονική περίοδο;

«Κατά ένα μεγάλο βαθμό νομίζω πως ναι, ισχύει αυτό. Δεδομένου ότι αυτή την στιγμή έχουμε ήδη το πάνω χέρι ενδεχόμενη νίκη μέσα στο ΣΕΦ μάς δίνει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα».

-Άλλη ομάδα μπορεί να κάνει την έκπληξη και να μπει ανάμεσα σε σας τους δυο;

" Από τις ομάδες που ακολουθούν θεωρώ ο Άρης είναι μια από τις καλύτερες ομάδες φέτος στην Ελλάδα. Προσωπική μου άποψη είναι πως έχει ομάδα εφάμιλλη των δύο πρώτων, οπότε νομίζω θα έπρεπε να τους υπολογίζουμε".

-Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε. Υπάρχουν κάποιες ομάδες ή κάποιοι παίκτες που θεωρείς ότι έκαναν την διαφορά;

" Σίγουρα υπάρχουν παίκτες. Ο πρώτος που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Δημήτρης Τσαλδάρης ο οποίος πραγματικά έδωσε κάτι το διαφορετικό φέτος και το καλοκαίρι πρέπει να επιβραβευτεί είτε με μια κλήση στην Εθνική είτε με κάτι άλλο".

-Και στην Ευρωλίγκα τεθήκατε επικεφαλής στο ΤΟΡ -16. Πόσο εύκολο είναι να υπερασπιστείτε τον τίτλο σας;

" Νομίζω το πιο δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στη κορυφή, αλλά να παραμείνεις γιατί όλες οι ομάδες θέλουν να σε κατεβάσουν από εκεί. Νομίζω ότι φέτος υπάρχουν δυνατές ομάδες, το final- four δεν είναι στην έδρα μας που ήταν ένα αβαντάζ πέρυσι για εμάς. Θέλει πάρα πολύ κόπο και βλέποντας πως οι όμιλοι στην συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολοι θέλει ιδιαίτερη προσοχή".

-Άλλες ομάδες που όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα θα βρεθούν στο final- four της Ισπανίας;

" Δεν είναι εύκολο να κάνουμε από τώρα προβλέψεις. Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες που μπορούν να κάνουν την έκπληξη ανά πάσα στιγμή εξάλλου τώρα είναι και τα πιο σημαντικά παιχνίδια και όποια ομάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση τώρα αυτή είναι που θα προχωρήσει μέχρι την Ισπανία".

-Στο προολυμπιακό κληρωθήκαμε μαζί με το Λίβανο και την Βραζιλία του Βαρεζάο. Τι βλέπεις να γίνεται;

" Θεωρώ ότι η Βραζιλία είναι η άμεση αντίπαλός. Χωρίς να υποτιμούμε ιδιαίτερα το Λίβανο, νομίζω ότι η δυναμικότητα της Βραζιλίας είναι αρκετά υψηλότερη από το Λίβανο και γνωρίζουμε ότι θα είναι και πολλοί παίκτες από το ΝΒΑ οπότε θα είναι αρκετά δύσκολο το έργο μας".











































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ