G-LEAGUE

Τσαρλς Κομάντσι: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που διέρρευσαν για την δολοφονία της 23χρονης γιατρού από τον 27χρονο σέντερ

Τσανς Κομάντσι
Τσανς Κομάντσι PRINT SCREEN

Αμερικανικά δημοσιεύματα έβγαλαν στο φως όσα έχει αναφέρει ο Τσαρλς Κομάντσι στην κατάθεσή του για την απαγωγή και δολοφονία της 23χρονου γιατρού, Μαριάννα Ρότζερς, με τις λεπτομέρειες να σοκάρουν.

Χρειάστηκαν μόλις μερικές ημέρες για να ξετυλιχθεί το κουβάρι σχετικά με την φυλάκιση του Τσαρλς Κομάντσι με τις κατηγορίες της απαγωγής και δολοφονίας της 23χρονης γιατρού, Μαριάννα Ρότζερς. Και οι πληροφορίες σοκάρουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι λεπτομέρειες που ακολουθούν είναι πολύ σκληρές

Αμερικανικά ΜΜΕ δημοσίευσαν μέρη της κατάθεσης του Κομάντσι, καθώς και της φίλης του, Σακάρι Χάρντεν, οι οποίοι και κατηγορούνται. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δυο τους σχεδίαζαν καιρό την συγκεκριμένη δολοφονία, επειδή η Ρότζερς εκβίαζε την Χάρντεν, ζητώντας της ένα ακριβό ρολόι.

Με βάση όσα δημοσιεύτηκαν, οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί (και παλαιότερα ζευγάρι) βρίσκονταν σε επικοινωνία καιρό, σχεδιάζοντας να προχωρήσουν στην δολοφονία της Ρότζερς όταν η ομάδα που αγωνιζόταν ο Κομάντσι - οι Στόκτον Κινγκς, που είναι η θυγατρική των Σακραμέντο Κινγκς στην G-League - θα βρισκόταν στο Λας Βέγκας. Και αυτό έγινε.

Οι δύο συνεργοί και το θύμα είχαν κοινή συνομιλία σε μία πλατφόρμα, με τον Κομάντσι να φέρεται να ζήτησε από την Μαριάννα Ρότζερς να συνευρεθεί ερωτικά με αυτόν και την φίλη του, προσφέροντάς της 1.000 δολάρια. Στο πλαίσιο αυτό, ανέφερε ότι ζήτησε και στις δύο να έχουν δεμένα τα χέρια τους στο αυτοκίνητο, κάτι το οποίο το θύμα δέχθηκε.

Μόλις της έδεσε όμως τα χέρια, πήρε ένα καλώδιο και το τύλιξε στον λαιμό της και με την βοήθεια της φίλης του στραγγάλισε την Ρότζερς. Κατόπιν, μετέβησαν σε μία έρημη περιοχή και άφησαν το πτώμα, το οποίο βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες.

Προς το παρόν δεν έχει οριστεί δίκη για την δολοφονία της Ρότζερς, αφού η αστυνομία συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία. Αν ωστόσο επιβεβαιωθούν όλα αυτά που έγιναν γνωστά, τότε τόσο ο Κομάντσι όσο και η φίλη του αναμένεται να λάβουν βαριά ποινή.

TAGS G-LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ