NBA

Μυστήριο με τον Τσανς Κομάντσι: Συνελήφθη από το FBI και κρατείται σε φυλακή του Σακραμέντο

Sacramento Kings center, Chance Comanche during the NBA basketball team's media day in Sacramento, Calif., Monday, Oct. 2, 2023. (AP Photo/José Luis Villegas)
Sacramento Kings center, Chance Comanche during the NBA basketball team's media day in Sacramento, Calif., Monday, Oct. 2, 2023. (AP Photo/José Luis Villegas) AP

Στην κεντρική φυλακή του Σακραμέντο κρατείται ο Τσανς Κομάντσι, μπασκετμπολίστας της θυγατρικής ομάδας των Σακραμέντο Κινγκς στην G-League.

Στα 27 του χρόνια, ο Τσανς Κομάντσι τα έκανε... θάλασσα. Ο παίκτης των Στόκτον Κινγκς, της θυγατρικής ομάδας των Σακραμέντο Κινγκς, συνελήφθη από την αστυνομία του Λας Βέγκας και το FBI, κρατείται σε φυλακή για κακούργημα και ουδείς γνωρίζει τι πραγματικά έχει συμβεί.

Οι Στόκτον Κινγκς ανακοίνωσαν την αποδέσμευσή του και αμέσως μετά αμερικανικά μέσα που ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του ενημέρωσαν για τη σύλληψή του στο Λας Βέγκας, για τη μεταγωγή του στο Σακραμέντο και για την επερχόμενη δίκη του, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου. Το γεγονός ότι ο Κομάντσι κρατείται και δεν έχει βγει από την κεντρική φυλακή της πόλης με αποζημίωση δείχνει πως η υπόθεση είναι σοβαρή, λίγες ημέρες μετά από το double-double του (22 πόντοι, 11 ριμπάουντ) σε αγώνα με τους Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς στη G-League.

Ο Κομάντσι έπαιξε στο πανεπιστήμιο Αριζόνα από το 2015 έως το 2017, δεν έγινε draft και έπαιξε κατά σειρά στις θυγατρικές ομάδες των Γκρίζλις και των Καβαλίερς, στην Τουρκία με την Μαμάκ Μπελεντιγέσι (ομάδα τρίτης κατηγορίας), είχε ένα σύντομο πέρασμα από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και μόλις έναν αγώνα με τη φανέλα τους (7 πόντοι, 3 ριμπάουντ σε 21 λεπτά).

TAGS NBA G-LEAGUE ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ