EUROLEAGUE

Τσαλδάρης: "Γεννημένοι νικητές"

Τσαλδάρης: "Γεννημένοι νικητές"
Μάσεϊ-Τσαλδάρης

Ενθουσιασμένος με τη νίκη επί της Έφες Πίλσεν, εμφανίστηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Δημήτρης Τσαλδάρης

" Κάναμε μία μεγάλη νίκη κι αυτό γιατί o αντίπαλός μας ήταν μεγάλος. Προερχόμασταν από μία κακή περίοδο κι έπρεπε να βρούμε τον δρόμο μας. Πιστεύω ότι το κάναμε τόσο με το Μαρούσι όσο και με την Εφές Πίλσεν", είπε ο άσος των "κιτρίνων".

Αναφερόμενος στην ψυχολογία των παικτών του Άρη, ο Έλληνας γκαρντ, είπε: " Η ψυχολογία μας έχει αλλάξει κι αυτό είναι πλέον φανερό. Η δουλειά, βέβαια, συνεχίζεται, αφού στόχος μας είναι να βρούμε τον εαυτό μας και να πιάσουμε την απόδοση που θέλουμε, ώστε να φτάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα. Ο Άρης ξέρει να χτυπάει τα μεγάλα παιχνίδια και θέλουμε να παίζουμε σε αυτά, χωρίς βέβαια να υποτιμάμε και να δείχνουμε λιγότερο πάθος στα υπόλοιπα. Όλοι οι παίκτες είμαστε γεννημένοι νικητές".

Ράιτ: " Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου"
Ο πολυτιμότερος παίκτης του παιχνιδιού, Μπρέισι Ράιτ, μίλησε μετά τον αγώνα και τόνισε ότι η ομάδα αντέδρασε σωστά μετά τα αρνητικά αποτελέσματα.

" Η ομάδα έπαιξε επιθετικά κι αυτό μας βοήθησε πολύ, στο να φτάσουμε στην κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι δείχνουμε πως μπορούμε να ισορροπήσουμε μετά από κάποιες ήττες και σύντομα θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες".

Όσον αφορά στην ψυχολογία της ομάδας, τόνισε: " Καταφέραμε ν΄ αντιδράσουμε μετά τα άσχημα αποτελέσματα των προηγούμενων ημερών, φροντίζοντας να μην μας πάρουν από κάτω. Ίσα-ίσα μας πείσμωσαν περισσότερο και μας βοήθησαν στο να βρούμε τον ρυθμό μας".

Τέλος, για τη δική του απόδοση, ξεκαθάρισε: " Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου και στο πώς θα παρουσιαστώ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ήμουν ψύχραιμος στο τέλος και ευστόχησα στις δύο βολές, που έδωσα τους δύο βαθμούς στην ομάδα μου".

Μάσεϊ: " Άλλαξε το κλίμα"
Ένας εκ των κορυφαίων του Άρη στο παιχνίδι, ο Τζερεμάια Μάσεϊ, μίλησε για το πόσο θα βοηθήσει αυτή η νίκη, ενόψει της συνέχειας.

" Σίγουρα, η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει πολύ τόσο στη συνέχεια όσο και στην δική μας ψυχολογία. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, αφού την άλλη εβδομάδα παίζουμε ένα ακόμα δύσκολο ματς, με αντίπαλο την Μακάμπι, στο Ισραήλ".

"Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα στην Ευρωλίγκα και δεν το βάζουμε κάτω. Το κλίμα στην ομάδα έχει αλλάξει, καθώς αφήσαμε πίσω τις προηγούμενες τέσσερις ήττες και πλέον κοιτάμε μόνο μπροστά

".

Τέλος, ο χαρισματικός πάουερ φόργουορντ του Άρη, μίλησε για την αξία της Έφες: " Είναι μία μεγάλη ομάδα, κάτι το οποίο απέδειξε και στο συγκεκριμένο παιχνίδι".

















TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ