NBA

Τρομερό ξέσπασμα του τεχνικού των Grizzlies για την διαιτησία!

SAN ANTONIO, TX - APRIL 15:  David Fizdale of the Memphis Grizzlies talks to the media after the game against the San Antonio Spurs in Game One of Round One during the 2017 NBA Playoffs on April 15, 2017 at the AT&T Center in San Antonio, Texas. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2017 NBAE (Photos by Mark Sobhani/NBAE via Getty Images)
SAN ANTONIO, TX - APRIL 15: David Fizdale of the Memphis Grizzlies talks to the media after the game against the San Antonio Spurs in Game One of Round One during the 2017 NBA Playoffs on April 15, 2017 at the AT&T Center in San Antonio, Texas. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2017 NBAE (Photos by Mark Sobhani/NBAE via Getty Images) NBAE/GETTY IMAGES

O τεχνικός των Grizzlies, David Fizdale, ξέσπασε εναντίον των διαιτητών μετά την ήττα της ομάδας του από τους Spurs στον 2ο αγώνα της σειράς των playoffs.

Ο προπονητής των Grizzlies, David Fizdale, φημίζεται για την ψυχραιμία του. Μετά τον δεύτερο αγώνα της σειράς της ομάδας του με τους Spurs, όμως, με το Memphis να γνωρίζει την ήττα με 96-82 , δε μπόρεσε να μείνει ήρεμος, ξεσπώντας εναντίον των διαιτητών για το γεγονός ότι η ομάδα του εκτέλεσε 15 βολές την ίδια στιγμή που ο Kawhi Leonard των Spurs εκτέλεσε 19!

" Είμαι άτυχος επειδή έχω στην ομάδα έναν παίκτη όπως ο Mike Conley, ο οποίος δεν έχει δεχθεί καμία τεχνική ποινή στην καριέρα του κι έτσι δε μπορεί να πάρει τον σεβασμό που του αξίζει από τους διαιτητές" δήλωσε αρχικά ο Fizdale, πριν... ξεσπάσει: " Ήταν κακή διαιτησία η σημερινή. Ο Zach Randolph είναι ο πιο δυναμικός παίκτης στο ΝΒΑ αλλά δεν εκτέλεσε καμία ελεύθερη βολή, αλλά με κάποιο τρόπο ο Leonard εκτέλεσε 19 βολές.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 19 σουτ στο "ζωγραφιστό" και κερδίσαμε 6 βολές, οι Spurs 11 σουτ και εκτέλεσαν 23 βολές. Δεν είμαι τύπος που του αρέσουν οι αριθμοί, αλλά αυτό δεν βγάζει νόημα. Συνολικά είχαμε 35 σουτ στο "ζωγραφιστό" και εκτελέσαμε 15 βολές σε όλο τον αγώνα, αυτοί 18 φορές και εκτέλεσαν 32 βολές, ενώ ο Leonard εκτέλεσε περισσότερες βολές από ότι ολόκληρη η ομάδα μας. Εξηγήστε το μου αυτό. Δεν λαμβάνουμε τον σεβασμό που μας αξίζει επειδή ο Mike Conley δεν "τρελαίνεται" όταν δεν του σφυρίζουν κάποιο φάουλ και δείχνει κλάση και απλώς παίζει το παιχνίδι, αλλά δεν θα το αφήσω έτσι αυτό.

Ξέρω ότι ο Gregg Popovich (σ.σ τεχνικός των Spurs) έχει γεμάτο βιογραφικό και εγώ είμαι rookie προπονητής, αλλά δεν γίνεται να μας το κάνουν αυτό. Είναι απαράδεκτο και αντιεπαγγελματικό. Οι παίκτες μου πάλεψαν και κέρδισαν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το παιχνίδι, αλλά οι διαιτητές δεν μας έδωσαν καμία ευκαιρία. Πάρτε αυτό για αριθμούς".

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το ξέσπασμα του Fizdale, ο οποίος λογικά θα τιμωρηθεί με πρόστιμο από το ΝΒΑ, αφού φιλοσοφία της Λίγκας είναι να μην σχολιάζουν παίκτες, προπονητές και παράγοντες των ομάδων τους διαιτητές.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ