ΜΠΑΣΚΕΤ

"Τρίποντα ζωής"

"Τρίποντα ζωής"
INTIME SPORTS

Την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο των Βριλησσίων Βετεράνοι καλαθοσφαιριστές και Απόφοιτοι των εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα παίζουν μπάσκετ για καλό σκοπό.

Ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα άλλα θα διεξαχθεί το απόγευμα της μεθεπόμενης Δευτέρας (03/11, 19:00) στο κλειστό γυμναστήριο Βριλησσίων. Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε Βετεράνους αθλητές και απόφοιτους εκπαιδευτικού κέντρου.

Στους παλαίμαχους που θα αγωνιστούν, μεταξύ άλλων, θα βρίσκονται οι Μπουντούρης, Ρεντζιάς, Πρέεβιτς, Σιγάλας, Λιαδέλης και ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Στόχος της εν λόγω αναμέτρησης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των παιδικών χωριών SOS και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΚΡΙΚΟΣ. Αμφότερες οι δύο ομάδες αναμένεται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα, ενώ η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 5 ευρώ.

Ο αγώνας διοργανώνεται από τονΣύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων των Εκπαιδευτήριων Κωστέα-Γείτονα (CGSAlumni) και τον Γ.Σ Βριλήσσια, υπό την αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ