ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τριφούνοβιτς: "Κατάλληλα προετοιμασμένοι"

Τριφούνοβιτς: "Κατάλληλα προετοιμασμένοι"
Τριφούνοβιτς

Την Τρίτη αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Πανιωνίου που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ

Εκτός έμεινε ο Μάκης Δρελιώζης που ακόμα ταλαιπωρείται από τραυματισμό και τον Μιχάλη Παραγυιό ενώ ως δωδέκατος παίκτης επιλέχθηκε ο Ανδρέας Κανονίδης.
Στο πρώτο επίσημο ματς της περιόδου για τους "κυανέρυθρους" αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας, Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς: " Το κάθε αρχή και δύσκολη ισχύει διπλά στην περίπτωσή μας αφού θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας μία ομάδα ιστορική όπως ο ΠΑΟΚ που τη φετινή σεζόν έκανε μεγάλη επένδυση και έχει υψηλούς στόχους. Γνωρίζω ότι μας περιμένει μία καυτή ατμόσφαιρα αλλά είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι".

"Αν μεταφέρουμε στο γήπεδο την ώρα του αγώνα όλα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η πίεση θα είναι στην πλευρά των γηπεδούχων αφού οι υψηλές προσδοκίες που έχει φέτος ο ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες θα είναι μεν ένα επιπλέον κίνητρο αλλά παράλληλα και άγχος για τον αντίπαλό μας

".

Όσο για τον αρχηγό της ομάδας, Γιάννη Γιαννούλη, δήλωσε: " Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Το ξεκίνημα του πρωταθλήματος μας φέρνει αντιπάλους με μία μεγάλη και ιστορική ομάδα σε μία πολύ δυνατή έδρα. Εχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα ο οποίος αναμένεται να είναι πάρα πολύ δύσκολος".

"Ο ΠΑΟΚ έκανε το καλοκαίρι μία νέα προσπάθεια και έχει υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα όμως και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να αποδείξουμε ότι δίκαια κατακτήσαμε πέρυσι την 3η θέση. Οι υποχρεώσεις μας είναι αυξημένες και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη. Τόσο εγώ όσο και οι πιο έμπειροι παίκτες της ομάδας έχουμε μιλήσει στους καινούργιους συμπαίκτες μας για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι

".


TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ