EUROLEAGUE

Τρέλα για τον Ομπράντοβιτς!

Τρέλα για τον Ομπράντοβιτς!

Οι οπαδοί της Φενέρ εκφράζουν σε κάθε ευκαιρία τη λατρεία τους για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Το έκαναν και σήμερα, στην άνετη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ του Έτορε Μεσίνα με ένα εντυπωσιακό πανό που απλώθηκε στην Sports Arena της Κωνσταντινούπολης!

Οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ πιστεύουν ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο μοναδικός που μπορεί να τελειοποιήσει το εγχείρημά τους, οδηγώντας την ομάδα ως το τέλος της διαδρομής και το Final-4 του Μιλάνου.

Η σημερινή νίκη επί της ΤΣΣΚΑ του Έτορε Μεσίνα επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές για τη Φενέρ που συνεχίζει αήττητη τις υποχρεώσεις της σε TBL και Euroleague, παίζοντας όμορφο μπάσκετ και δείχνοντας ότι αποτελεί ένα από τα φαβορί για τον τίτλο.

Ο Ζοτς πανηγύρισε ακόμα μια νίκη στις αναμετρήσεις με τον ''Έκτορα'', τη 13η σε σύνολο 23 αγώνων με ομάδες του Ιταλού τεχνικού ενώ οι φίλοι της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ δεν έχασαν την ευκαιρία να αποθεώσουν ξανά τον Σέρβο κόουτς με ένα τεράστιο πανό που απλώθηκε στην Sports Arena της Κωνσταντινούπολης!

''The soldiers of Obradovic'' ήταν το μήνυμα των ''στρατιωτών'' του πολυνίκη τεχνικού της Euroleague που εξέφρασαν ξανά την πίστη και την αφοσίωσή τους στον κορυφαίο προπονητή της διοργάνωσης!

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ