ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

"Τρέχει" για γκαρντ ο Αρκαδικός

"Τρέχει" για γκαρντ ο Αρκαδικός
INTIME SPORTS

Ο Άντονι Άιρλαντ ετοιμάζει βαλίτσες για το εξωτερικό, με τον Αρκαδικό να παλεύει με τον χρόνο προκειμένου να φέρει στην Τρίπολη τον Αντικαταστάτη του μέχρι την Παρασκευή (8/1). Σκέψεις για μία ακόμη μεταγραφή στη φροντ λάιν.

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ (9/1, 17:00) μόνο εύκολο δεν είναι για τον Αρκαδικό, ο οποίος κλείνει την αυλαία του α' γύρου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ απέναντι στην "Ένωση". Ο Γιάννης Καστρίτης ξέρει καλά πως η ομάδα του είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, στοιχείο που όμως δεν απαγορεύει τα... όνειρα.

Γι αυτό άλλωστε, οι νεοφώτιστοι κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να φέρουν στην Τρίπολη άμεσα τον αντικαταστάτη του αποχωρήσαντα Άντονι Άιρλαντ . Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ βρίσκεται στη διαδικασία να λύσει το συμβόλαιό του, με τους ανθρώπους της ομάδας να συνεχίζουν το "σαφάρι" για να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση. Παλεύουν μάλιστα να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες άμεσα προκειμένου να μην υπάρξει νέα αγωνιστική απώλεια για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όσο και για να περαστεί η αλλαγή του ξένου στον α' γύρο.

Πέραν της θέσης του πόιντ γκαρντ πάντως, στην Τρίπολη εξετάζουν το ενδεχόμενο μεταγραφής στις θέσεις "4" και "5". Η φροντ λάιν του Αρκαδικού έχει ελλείψεις, με τον Γιάννη Καστρίτη να έχει εντοπίσει πως υπάρχει... θέμα που πρέπει να λυθεί για να μπορέσει η ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Πλην όμως το ζήτημα δεν είναι τόσο απλό αφού την πρωτεύουσα της Αρκαδίας δεν θέλουν να κάνουν βιαστικές επιλογές, δεδομένων του γεγονότος πως τα οικονομικά είναι περιορισμένα και δεν υπάρχουν δυνατότητες για... υπερβολές.

TAGS ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ