ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Στην πόρτα της εξόδου ο Άιρλαντ

Στην πόρτα της εξόδου ο Άιρλαντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγο πριν το φινάλε του α' γύρου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο Αρκαδικός ετοιμάζεται για αλλαγές στο ρόστερ του. Ο Άντονι Άιρλαντ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, με τους νεοφώτιστους να αναζητούν τον αντικαταστάτη του. "Σειρήνες" για τον Φώτη Λαμπρόπουλο.

Η ήττα από την Καβάλα "πλήγωσε" αρκετά τον Αρκαδικό, ο οποίος έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει σημαντικά από τη διακεκαυμένη ζώνη και, παράλληλα, να βάλει σε ακόμα μεγαλύτερους μπελάδες την ομάδα του Στιβ Γιατζόγλου. Η εμφάνιση που έκαναν οι "μπλε" δεν ήταν η δέουσα για ένα παιχνίδι "τελικό", με αποτέλεσμα στην Τρίπολη να εξετάζουν το ενδεχόμενο άμεσης μεταγραφικής ενίσχυσης. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όμως, αφού μέχρι το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ απέναντι στην ΑΕΚ (9/1, 17:00) θα έχουν αποχαιρετήσει έναν ακόμη παίκτη.

Ο λόγος για τον Άντονι Άιρλαντ, ο οποίος δεν ταίριαξε στα "θέλω" του Γιάννη Καστρίτη (είχε 7 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ κατά μέσο όρο) με αποτέλεσμα να δει την πόρτα της εξόδου. Δεν πρόκειται πάντως οι νεοφώτιστοι να πάνε με απώλειες στο τελευταίο παιχνίδι του α' γύρου αφού αναζητείται ο διάδοχός του, με τις πληροφορίες του Sport24.gr να αναφέρουν πως έχει ήδη βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Το συμβόλαιο του 24χρονου πλεϊμέικερ θα λυθεί μέχρι αύριο (5/1) κι εν συνεχεία θα μπουν στην τελική ευθεία οι διαδικασίες συμφωνίας με τον διάδοχό του, για να ταξιδέψει άμεσα για την Τρίπολη.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο Γιάννης Καστρίτης δεν ψάχνει για περισσότερες λύσεις, τόσο για την περιφέρεια όσο και για τη ρακέτα. Είναι εμφανές άλλωστε πως ο Αρκαδικός χρειάζεται ουσιαστική ενίσχυση προκειμένου να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και να παλέψει μέχρι τέλους για την αποφυγή του υποβιβασμού.

"Σειρήνες" για Λαμπρόπουλο

Μέσα σε όλα όμως, στην Τρίπολη έχουν να διαχειριστούν ακόμη έναν... κίνδυνο. Αυτόν που κάνει λόγο για αποχώρηση του Φώτη Λαμπρόπουλου από την ομάδα. Θυμίζουμε πως ο 32χρονος φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε "ανοιχτό" συμβόλαιο με τον Αρκαδικό στην αρχή της χρονιάς, το οποίο του επιτρέπει να αποχωρήσει όποτε το θελήσει, δίχως να θεωρείται απαραίτητο να δοθεί κάποιο buy out για την ελευθέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr μάλιστα, εσχάτως έχει προκύψει ενδιαφέρον από ομάδα για την απόκτησή του. Κάτι που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Τρίπολη για άλλο προορισμό -όχι απαραίτητα εκτός Ελλάδας.

TAGS ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ