ΡΕΘΥΜΝΟ

Τόπιτς: "Να γίνουμε ομάδα"

Τόπιτς: "Να γίνουμε ομάδα"
Τόπιτς

Πρώτα απ' όλα με την εμπειρία του θα βοηθήσει τον ΑΓΟΡ, ο Μιλένκο Τόπιτς, που έκανε τις πρώτες του δηλώσεις

"Πήρα την απόφαση να έρθω στο Ρέθυμνο γιατί είναι μια ομάδα που συμμετέχει για πρώτη φορά στην μεγαλύτερη κατηγορία της Ελλάδας και θεωρώ ότι με την εμπειρία μου θα βοηθήσω του συμπαίκτες μου να κατακτήσουμε το στόχο μας. Το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ομάδας σίγουρα με τιμά και παράλληλα με ωθεί να τους ανταποδώσω αυτή τους την εμπιστοσύνη με την απόδοση μου στο παρκέ".
Στη συνέχεια, ο πολύπειρος Σέρβος άσος, ανέφερε τη συνταγή της επιτυχίας: "Αυτό που θα πρέπει να μας διακρίνει είναι το πνεύμα ομαδικότητας. Μόλις καταλάβουμε ότι είμαστε ομάδα, τότε θεωρώ ότι θα μπορέσουμε να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας. Η ατομική μας απόδοση μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, όταν πρόκειται να πετύχουμε τη νίκη. Η ομάδα πρέπει να είναι πάνω από καθε πρόσωπο. Γνωρίζω επίσης ότι η έδρα μας είναι πολύ δυνατή και ο κόσμος είναι δίπλα μας. Αυτό είναι πολύ σπουδαίο για έναν παίχτη, μιας και του δίνει δύναμη να δώσει ακόμα περισσότερα από αυτά που νομίζει ότι μπορεί να δώσει".

Όσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα, στην πρωινή προπόνηση, δεν συμμετείχε ο Νίκος Μακρής, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο πέλμα. Το απόγευμα αναμένεται να δώσει κανονικά το "παρών", όπως και ο Χρήστος Πετρόπουλος, που δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης, λόγω του γνωστού προβλήματος που αντιμετωπίζει στην ωμοπλάτη. Το πρωί οι παίχτες έκαναν πολλά σουτ και το απόγευμα θα δουλέψουν συστήματα στο παρκέ.


TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ