ΡΕΘΥΜΝΟ

Σαραντινός: "Έχουμε μόνο φίλους"

Σαραντινός: "Έχουμε μόνο φίλους"
Κουφός και παίκτες

Τις ευχαριστίες του προς τον κόσμο εξέφρασε ο πρόεδρος του ΑΓΟΡ, Νίκος Σαραντινός. Στο Ρέθυμνο ο Τόπιτς

" Πραγματικά είναι συγκινητικό να ετοιμαζόμαστε να αγωνιστούμε στη μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας, κάτι που, με βάση τα δημογραφικά μας στοιχεία φάνταζε ακατόρθωτο. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας έχει αγκαλιάσει όλα αυτά τα χρόνια και που συνεχίζει να μας στηρίζει. Πιστεύω ότι ο προπονητής μας θα φροντίσει έτσι ώστε να είμαστε "ετοιμοπόλεμοι" στην πρεμιέρα. Το Ρέθυμνο έχει μόνο φίλους και αυτός είναι ο στόχος μας. Να ικανοποιούμε του φίλους μας με την απόδοση μας και παράλληλα να καλλιεργούμε την ευγενή άμιλλα και την ιδέα του πολιτισμού μέσα από τον αθλητισμό", είπε ο πρόεδρος των "νεοφώτιστων", σε κρητικό τηλεοπτικό σταθμό.

Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, αναφέρθηκε στις προθέσεις της ομάδας για τη δημιουργία παράπλευρων εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια των αγώνων στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη": " Πάντοτε έχουμε στο νου η έδρα μας, να αποτελεί πόλο έλξης όχι μόνο για τις επιδόσεις τη ομάδας μας αλλά και για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις. Αυτό σημαίνει ότι οι εκθέσεις ζωγραφικής θα συνεχιστούν στους διαδρόμους του γηπέδου, ενώ και η κοινωνική μας πολιτική θα ενισχυθεί. Άλλωστε, ως πρώτη απόφαση μας, τα κέρματα που συλλέγονται κατά τον έλεγχο των θεατών θα δοθούν στο κοινωφελές ίδρυμα "ΑΓΑΠΗ".

Μαμαλάκης: " Περιμένουμε τις κερκίδες"

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΑΕ, Γιώργος Μαμαλάκης, που μίλησε για τα έργα βελτίωσης που έγιναν στο κλειστό της ομάδας, ενόψει της συμμετοχής στην Α1.

" Οι εργασίες στο γήπεδο μας προχωρούν μέσα στο χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει απ’ την αρχή. Μας βοήθησε πάρα πολύ η διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Μπάσκετ Παίδων που έγινε το καλοκαίρι στο Ρέθυμνο και είχε ως αποτέλεσμα την αλλαγή του παρκέ και την προσθήκη των καινούργιων ηλεκτρονικών πινάκων. Περιμένουμε και τις κερκίδες από την Ισπανία έτσι ώστε να ολοκληρώσουμε το στήσιμο του και να είναι πλέον έτοιμο το γήπεδο να φιλοξενήσει του φιλάθλους μας με όλες τις ανέσεις".

" Υποχρέωση μας είναι να ζητήσουμε συγνώμη από τους ήδη κατόχους διαρκείας για την απόφαση μας να πληρώσουν εισιτήριο στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Αυτό έγινε γιατί με την απουσία των κερκίδων οι θέσεις υπήρχαν για να καλύψουν τις ανάγκες και ήμασταν 100% σίγουροι ότι θα είχαμε αναστάτωση και ταλαιπωρία των κατόχων, αφού θα έψαχναν τη θέση τους και δε θα την έβρισκαν".

" Αλλαγές επίσης θα υπάρξουν και στα δημοσιογραφικά θεωρία έτσι ώστε να τοποθετηθούν σε έναν πιο λειτουργικό χώρο, αφού τα υπάρχοντα δεν καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του Τύπου".

Έφτασε ο Τόπιτς

Στο Ρέθυμνο βρίσκεται από την Πέμπτη, ο Μιλένκο Τόπιτς. Ο πολύπειρος Σέρβος άσος, έφτασε στην Αθήνα, το βράδυ της Τετάρτης, όπου τον υποδέχθηκε ο Μιχάλης Ρωμανίδης. Το πρωί πέρασε από έλεγχο ντόπινγκ και στη συνέχεια ταξίδεψε για την Κρήτη.

Το απόγευμα θα λάβει μέρος στην προπόνηση της ομάδας, όπου θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και τον Στέργιο Κουφό.













TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ