ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο-ΑΕΚ 78-84

Ρέθυμνο-ΑΕΚ 78-84
New Image

Η ΑΕΚ επικράτησε εκτός έδρας του Ρεθύμνου με 84-78 στην παράταση (κ.α. 70-70)

Το Ρέθυμνο ξεκίνησε πολύ καλά και προηγήθηκε με 34-20 λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Η ΑΕΚ, ωστόσο, επανήλθε και με ένα σερί 14-0 ισοφάρισε την αναμέτρηση στην ολοκλήρωση του δευτέρου δεκαλέπτου.
Στην επανάληψη ο αγώνας ήταν ντέρμπι με την κρητική ομάδα να πλησιάζει τη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα. Εκεί όμως ο Σάσα Βασίλιεβιτς πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με πέντε συνεχόμενους πόντους, έστειλε το παιχνίδι στην παράταση (70-70). Το σόου του Σέρβου συνεχίστηκε με αποτέλεσμα η Ένωση πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 19-15, 34-34, 53-53, 70-70 (κ.α), 78-84.

Ρέθυμνο (Κουφός): Πετρόπουλος, Κούμουλος 6 (2), Μακρής 15 (4), Ζούζα 20 (1), Βαγενάς, Ο' Μπάνον, Γκαγκαλούδης 18, Καραποστόλου 15 (4), Βαρδαβάς, Γκιζογιάννης, Βουγιούκας 4.

ΑΕΚ (Κορωνιός): Ουέσον 13, Σι 4, Τσάμης 6 (1), Ταπούτος 26 (1), Κυρίτσης 10, Χατζής, Μπάρλος 3, Λι, Πίρσον, Βασίλιεβιτς 22 (1), Σίμτσακ, Σιούτης.

Kορωνιός: "Θέλουμε χρόνο ακόμη"

Ο Άγγελος Κορωνιός μετά το τέλος του αγώνα σχολίασε: " Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν μπορούσαμε να εφαρμόσουμε αυτό που ήθελα. Ειδικά στο πρώτο μέρος οι παίχτες μου έμοιαζαν σαν να είναι εκτός τόπου και χρόνου. Στο 2ο ημίχρονο σοβαρευτήκαμε και δείξαμε ότι έχουμε την ικανότητα να μπουμε ξανά στο παιχνίδι.

Η ΑΕΚ δεν είναι έτοιμη, έχει πολλά νέα παιδιά και θέλει σίγουρα χρόνο ακόμη, αφού υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Σίγουρα ο Βασίλιεβιτς ήταν εντυπωσιακός στο τέλος. Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο που, παρότι νεοφώτιστο στην Α1, έδειξε σήμερα ότι διαθέτει καλή ομάδα και σίγουρα μια "καυτή" έδρα. Καλή επιτυχία στο Ρέθυμνο

".

Στην αντίπερα όχθη ο Στέργιος Κουφός τόνισε: " Καταρχήν ευχαριστούμε τον κόσμο μας που μας στήριξε ερχόμενος στο γήπεδο. Σήμερα χάσαμε ένα παιχνίδι από δικά μας λάθη. Είναι πραγματικό οδυνηρό για εμάς να μας χτυπούν την πλάτη μετά από εναν τέτοιο παιχνίδι να μας χτυπούν την πλάτη και να μας λένε "δεν πειράζει, παίξατε καλά".

Στο 4ο δεκάλεπτο μείναμε από δυνάμεις και με προβληματίζει η φυσική κατάσταση των παιχτών μας. Αυτός ήταν και ο λόγος των πολλών αλλαγών μου. Έβαλα τον Ο'Μπάνον γιατί έχει 90% από τις βολές, σε περίπτωση που του έκαναν φάουλ στο τέλος. Σίγουρα κερδίσαμε πολλά από αυτό το παιχνίδι γιατί αντιμετωπίσαμε μια δυνατή ομάδα, που έχει ως στόχο φέτος να μπει στις πέντε πρώτες θέσεις. Περιμένουμε πλέον τον Τόπιτς να έρθει και μάζι με τον Ο' Μπάνον να μπουν στις προπονήσεις".

O Γιάννης Γκαγκαλούδης με σειρά του ανέφερε: " Σίγουρα μας ενοχλεί η ήττα με τον τρόπο που ήρθε, αφού είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο του μέρος. Από τη στιγμή όμως που φτάσαμε στην παράταση, τότε η ψυχολογία μας γύρισε "κόντρα". Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με παίκτες που έχουν εμπειρία από δυνατά παιχνίδια και παρουσία σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παίξαμε σαν ίσος προς ίσο και αυτό λέει πολλά. Με αυτόν το υπέροχο κόσμο που τον ευχαριστώ, δείξαμε πλέον ότι πολύ δύσκολα θα περάσει ομάδα από το "Μελίνα Μερκούρη". Δεν είχα πρόβλημα που αντιμετώπισα την προηγούμενη μου ομάδα".
















TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ