ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τόμιτς: ''Οι παίκτες αντέδρασαν καλά''

Τόμιτς: ''Οι παίκτες αντέδρασαν καλά''
INTIME SPORTS

Ο Μίλαν Τόμιτς στάθηκε στη σωστή αντίδραση των παικτών του και τη σωστή αμυντική λειτουργία στο δεύτερο και το τέταρτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον Κολοσσό, στο ΣΕΦ. Τι δήλωσε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ αφού ξεπέρασε το εμπόδιο του Κολοσσού, στο ΣΕΦ.

Από την πλευρά του, ο Μίλαν Τόμιτς στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του ενώ εξέφτασε την ικανοποίησή του για την προσέλευση αρκετών οικογενειών στο γήπεδο.

''Κρατάμε το δεύτερο και το τέταρτο δεκάλεπτο που παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Στο τρίτο δεκάλεπτο είχαμε κάποια κενά διαστήματα. Οι παίκτες αντέδρασαν πολύ καλά, ειδικά μετά το ματς με την Euroleague που ήταν αργά. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι'' εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, τονίζοντας πως ''είναι πολύ καλή ώρα για να παίζει ο Ολυμπιακός. Δεν μας ενοχλεί. Είδαμε σήμερα πως ήρθαν και οικογένειες στο γήπεδο''.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ από την πλευρά του δήλωσε: ''Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Κολοσσός είναι μία καλή ομάδα με καλούς Αμερικάνους και Ελληνες παίκτες. Ο Δημήτρης Αγραβάνης μας βοήθησε πολύ σήμερα. Είναι σημαντικό που συνεχίζουμε να χτίζουμε την άμυνα και την επίθεσή μας και βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο''.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ