ΠΑΟΚ

Τομάσεβιτς: "Θα πάμε πολύ καλά"

Τομάσεβιτς: "Θα πάμε πολύ καλά"
Τομάσεβιτς-Μπουντούρης-Μπαλογιάννης

Το πρωί της Δευτέρας έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς που έχει ήδη συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ

Στις πρώτες του δηλώσεις που έγιναν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" ο Σέρβος άσος τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι η έξοδος στην Ευρωλίγκα: " Είμαι ευχαριστημένος που θα γίνω μέλος του ΠΑΟΚ. Ξέρω την ιστορία του συλλόγου. Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά με τις αλλαγές που γίνονται σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, η ομάδα θα πάει πολύ καλά".

"Ο ΠΑΟΚ έχει τρελούς οπαδούς. Θέλω να τους ζητήσω να είναι κοντά μας σε κάθε περίπτωση. Θυμάμαι το πρώτο παιχνίδι μπάσκετ που είδα στη ζωή μου ήταν το Ερυθρός Αστέρας-ΠΑΟΚ, τότε έπαιζα ποδόσφαιρο και αποφάσισα να παίξω μπάσκετ, δεν θα ξεχάσω ότι ήρθαν 1.000 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο Βελιγράδι για να παρακολουθήσουν εκείνο το ματς".

"Η Θεσσαλονίκη είναι κοντά στο Βελιγράδι και αυτό βολεύει και την οικογένειά μου. Πάντα επέλεγα ομάδες με υψηλούς στόχους, γι’ αυτό ήρθα στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ήταν για πολλά χρόνια στην Ευρωλίγκα, έχω μιλήσει και με τον κόουτς, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε μια θέση στην Ευρωλίγκα, αυτός θα είναι ο στόχος μας".

"Ήταν μια κακή χρονιά για μένα η περσινή, είχα προβλήματα με την πλάτη μου, τώρα όμως είμαι καλά και θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Είναι μια ευκαιρία για μένα να δω πόσο όμορφη είναι η Θεσσαλονίκη, μένοντας εδώ





".

Αμέσως μετά την άφιξή του, ο Τομάσεβιτς, αναχώρησε για να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Μένει στη Θεσσαλονίκη ο Ουέσον
Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει τελικά για να συνεχίσει την αποθεραπεία του, ο Κ' Ζελ Ουέσον. Ο κάτοχος βουλγάρικου διαβατηρίου θα πραγματοποιήσει το πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του επικεφαλής στο ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ, Κώστα Σαμαρά.

ΠΑΟΚ και Netmed για άλλα τρία χρόνια μαζί
Στο μεταξύ ανακοινώθηκε την Δευτέρα από την ΚΑΕ ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία με τη Νέντμεντ με αποτέλεσμα οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας να μεταδίδονται από το NOVA Sport.

Η ανακοίνωση: " Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με την NETMED HELLAD A.E, για την παραχώρηση των αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων όλων των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης της Α1, σε Ελλάδα και Κύπρο, για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές περιόδους (2008-2011)".

"Με τη συμφωνία αυτή, συνεχίζεται η επιτυχημένη συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τη δορυφορική πλατφόρμα της NOVA, από τα αθλητικά κανάλια (NOVA Sports) της οποίας θα μεταδίδονται όλοι οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας

".









TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ