STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το update του Μπαρτζώκα για Πετρούσεβ - Φαλ και η πίεση που πρέπει να συνηθίσουν οι νέοι του Ολυμπιακού

Το update του Μπαρτζώκα για Πετρούσεβ - Φαλ και η πίεση που πρέπει να συνηθίσουν οι νέοι του Ολυμπιακού
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Πιθανή η συμμετοχή του Φιλίπ Πετρούσεβ στο κρίσιμο ματς με τη Μακάμπι, αμφίβολη εκείνη του Μουστάφα Φαλ όπως εξήγησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Περισσότερες πιθανότητες από τον Μουστάφα Φαλ έχει ο Φιλίπ Πετρούσεβ, για να παίξει στο ματς της Πέμπτης (18/1 στις 21:15) με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου μετά από το 71-52 του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού. Ο Σέρβος έχει έναν μυϊκό σπασμό, σε αντίθετη με τον Γάλλο που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον έσω πλάγιο στο γόνατο και θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς καθώς αγωνίστηκε με τον συγκεκριμένο τραυματισμό στα εκτός έδρας ματς με τη Μπαρτσελόνα και με τη Μπασκόνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Το επίπεδο έχει ανέβει τρομερά, από την πρώτη μέχρι την τελευταία θέση. Ο Κολοσσός έχει τον Περάντες και τον Γκάουντλοκ και άλλους που ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους. Η κυριαρχία μας στο ριμπάουντ μας έδωσε το παιχνίδι, όταν κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και βάλαμε τα σουτ. Αυτά που δεν βάλαμε στο πρώτο μέρος από καλούς σουτέρ. Τελικά κερδίσαμε με διαφορά γιατί αναγκαστήκαμε να παίξουμε με κάποιους παραπάνω απ' όσο θέλαμε εξαιτίας και των τραυματισμών των Πετρούσεβ και Φαλ.

Είχαμε έξι αγώνες σε δύο εβδομάδες, με ταξίδι στην Ισπανία. Το κίνητρο και η ενέργεια είναι σε χαμηλότερο επίπεδο στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Η αίσθησή μου είναι ότι έχουμε μεγάλη πίεση, το επίπεδο του ανταγωνισμού είναι υψηλό. Όλοι χρειάζονται τον χρόνο τους. Και οι παίκτες της βάσης μας είχαν θέμα προσαρμογής και ο Γουόκαπ και ο Πίτερς και ο Κάναν. Οι πάντες θεωρούν ότι κάθε χρόνο πρέπει να είμαστε στο Final Four. Η πίεση είναι μεγάλη. Κάθε χρόνο και μεγαλύτερη, δεν υπάρχει εύκολο ματς. Πρέπει να συνηθίσουν οι παίκτες να παίζουν με την πίεση και μετά να ξεδιπλώσουν το ταλέντο που έχουν.

Αυτή τη στιγμή, πιο πιθανό είναι να παίξει ο Πετρούσεβ. Για τον Φαλ είναι πολύ αμφίβολο, αύριο θα ξέρουμε περισσότερα μετά από κάποιες ιατρικές συσκέψεις. Έχει ένα θέμα, έπαιξε τραυματίας και στα δύο παιχνίδια στην Ισπανία. Αύριο θα ξέρουμε περισσότερα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ