ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το TV3 αποκάλυψε γιατί ο Νίκολα Μίροτιτς έδωσε από τώρα τα χέρια με την Αρμάνι Μιλάνο

Το TV3 αποκάλυψε γιατί ο Νίκολα Μίροτιτς έδωσε από τώρα τα χέρια με την Αρμάνι Μιλάνο

"Δεν σε θέλουμε" ήταν, σε ελεύθερη μετάφραση, η ενημέρωση της Μπαρτσελόνα στον Νίκολα Μίροτιτς, που έδωσε στη συνέχεια τα χέρια με την Αρμάνι Μιλάνο.

Μία ημέρα μετά από την είδηση της συμφωνίας της Αρμάνι Μιλάνο με τον Νίκολα Μίροτιτς, το TV3 αποκάλυψε γιατί ο έμπειρος φόργουορντ "βιάστηκε" για να κλείσει με την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Σύμφωνα με την καταλανική τηλεόραση, η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε από τώρα τον Μίροτιτς ότι δεν θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία της μαζί του, με αποτέλεσμα η σειρά των τελικών με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι η αποχαιρετιστήριά του στη Βαρκελώνη. Οι παράγοντες της ομάδας δεν περίμεναν να ολοκληρωθεί η χρονιά και ο παίκτης έκανε τα... κουμάντα του.

Η αποχώρηση του Μίροτιτς θα είναι μεγάλη ανάσα για τον οργανισμό, στην προσπάθειά του να συμμαζέψει το μισθολόγιο του τμήματος μπάσκετ σε μία γενικότερη επιχείρηση που γίνεται στον σύλλογο.

Ο Μαυροβούνιος κόστιζε κάτι περισσότερο από 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ είχε φέτος 15.4 πόντους (60.3% στο δίποντο, 39.2% στο τρίποντο, 80.4% στις βολές), 4.3 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 16.4 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 24:58 σε 29 αγώνες της EuroLeague.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ LIGA ENDESA EUROLEAGUE ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ