ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το συγκινητικό "αντίο" Ολυμπιακού και Σφαιρόπουλου

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκαν με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στον Ολυμπιακό την τελευταία τετραετία.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσαν την προσφορά του στην ομάδα τους.

Οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός συναντήθηκαν με τον Έλληνα προπονητή την Τρίτη (26/6), όταν κι έπεσαν κι επίσημα οι τιτλοι τέλους της συνεργασίας των δύο πλευρών

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος με δήλωσεις τους δεν στάθηκαν μόνο στις επιτυχίες που οδήγησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος την ομάδα του, καθώς επικεντρώθηκαν και στον χαρακτήρα του, ενώ ο έμπειρος κόουτς δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους συνεργάστηκε, αλλά και τους φιλάθλους.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης συνάντηση των προέδρων της ομάδας μας κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον προπονητή κ. Γιάννη Σφαιρόπουλο στην οποία αποφασίστηκε ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία των δυο πλευρών.

Μετά το τέλος της συνάντησης τόσο οι κύριοι Αγγελόπουλοι όσο και ο κ. Σφαιρόπουλος έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις.

Δήλωση κυρίων Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου

"Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση δυο συνεχόμενων πρωταθλημάτων (2015, 2016) και δυο φορές στον τελικό του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας σε Μαδρίτη (2015) και Κωνσταντινούπολη (2017) στα τέσσερα χρόνια της παρουσίας του στον πάγκο της ομάδα μας.

Τέσσερα χρόνια συνεργασίας με έναν ακέραιο άνθρωπο και σπουδαίο επαγγελματία ο οποίος καθημερινά έδινε τον καλύτερο του εαυτό για τον Ολυμπιακό.

Μαζί με τον κόουτς ζήσαμε μαγικές και ιστορικές στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Κόουτς σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία".

Παναγιώτης & Γιώργος Αγγελόπουλος

Δήλωση κυρίου Γιάννη Σφαιρόπουλου

"Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού.

Κάθε τέλος ενός κύκλου, είναι έναυσμα για μια νέα αρχή και για νέους στόχους.

Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που εκπροσώπησα έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός Πειραιώς. Το έπραξα με αξιοπρέπεια και ευθύνη.

Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, για την τιμή, την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, το διοικητικό προσωπικό και βέβαια όλους τους παίκτες, τον καθέναν ξεχωριστά, για τα τέσσερα χρόνια που δουλέψαμε μαζί. Κάναμε πάντα το καλύτερο που μπορούσαμε, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, μέχρι το τέλος της προσπάθειας.

Τέλος, να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού και τη Θύρα 7, που με στήριξαν και με αγάπησαν.

Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Καλή επιτυχία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ