ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

Το SPORT24 βρέθηκε στην Dom Sportova και θυμήθηκε το μεγάλο τρίποντο του Φάνη με τη Σοβιετική Ένωση το 1989

Το SPORT24 βρέθηκε στην Dom Sportova και θυμήθηκε το μεγάλο τρίποντο του Φάνη με τη Σοβιετική Ένωση το 1989
SPORT24/ CHRISTOS PANAGOS

To SPORT24 βρέθηκε στη Dom Sportova του Ζάγκρεμπ και θυμήθηκε το μεγάλο τρίποντο του Φάνη Χριστοδούλου το 1989 στον ημιτελικό του EuroBasket κόντρα στην Σοβιετική Ένωση.

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του EuroBasket το van του SPORT24 βρέθηκε στην Κροατία και επισκέφθηκε την Dom Sportova, το γήπεδο στο οποίο ο Φάνης Χριστοδούλου έβαλε το μεγάλο τρίποντο το 1989 στον ημιτελικό του EuroBasket κόντρα στην Σοβιετική Ένωση. Τα συναισθήματα ήταν έντονα και οι μνήμες από εκείνο το ματς και εκείνο το μεγάλο σουτ ήρθαν αμέσως στο μυαλό, έξω από αυτό το γήπεδο που γράφτηκε ιστορία.

Η νίκη ήρθε σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι (81-80), η γαλανόλευκη πήρε μια μεγαλειώδη πρόκριση, ωστόσο το χρυσό χάθηκε στον τελικό κόντρα στην ανώτερη Γιουγκοσλαβία (98-77), σε ένα EuroBasket που κράτησε μόλις έξι ημέρες με συμμετοχή οκτώ ομάδων.

Οι Σπύρος Καβαλιεράτος και Αλέξανδρος Τρίγκας βρέθηκαν έξω από το γήπεδο και ανέλυσαν τι έγινε ακριβώς σε εκείνο το παιχνίδι, τις αντιδράσεις και όσα ακολούθησαν μετά από το μεγάλο τρίποντο του Φάνη Χριστοδούλου.

Θυμηθείτε το συγκλονιστικό φινάλε εκείνου του αγώνα και το μεγάλο τρίποντο του Χριστοδούλου:

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ