ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ

Το SPORT24 στο Κλίβελαντ για το NBA All-Star Weekend 2022 και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο περιτριγυρισμένος από δημοσιογράφους σε All Star Game
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο περιτριγυρισμένος από δημοσιογράφους σε All Star Game © 2020 DAVID BANKS/AP IMAGES

Το SPORT24 σε ακόμα ένα μεγάλο γεγονός! Ο Χάρης Σταύρου θα βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (17/2) στο Κλίβελαντ, για το 8ο All-Star Weekend του Γιάννη Αντετοκούνμπο, για το 2022 NBA All-Star Weekend στην πατρίδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Στεφ Κάρι.

Το όγδοο All-Star Weekend του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το έκτο συνεχόμενο All-Star Game της καριέρας του. Αλλά το πρώτο ως πρωταθλητής του NBA. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πηγαίνει στο Κλίβελαντ με τον αέρα του champ, με τον αέρα του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο, πηγαίνει για να παίξει για ακόμα μία φορά στο 100% και να δικαιώσει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς που τον επέλεξε (για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν) στο νούμερο 1 του All-Star Draft επειδή "είναι ο παίκτης που έχει παίξει πιο σκληρά από κάθε άλλον στην ιστορία αυτών των αγώνων".

Αποστολή στο Κλίβελαντ: Χάρης Σταύρου

Το SPORT24 ακολουθεί και παρακολουθεί την πορεία του Greek Freak από την ημέρα που έγινε Draft μέχρι και σήμερα, σας έχει μεταφέρει τις σημαντικές στιγμές της καριέρας του, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος απέναντι στους Φοίνιξ Σανς. Γι' αυτό και θα βρίσκεται και σε αυτό το εορταστικό τριήμερο στο παγωμένο Κλίβελαντ, στο οποίο ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς θα δει τον κόσμο να τον υποστηρίζει. Για την ακρίβεια, ο κόσμος θα υποστηρίξει την ομάδα του Γιάννη και του ΛεΜπρόν, επειδή σε αυτή θα βρίσκονται τα δύο παιδιά των Καβαλίερς, ο πόιντ γκαρντ Ντάριους Γκάρλαντ κι ο σέντερ Τζάρετ Άλεν που αντικατέστησε τον τραυματία Τζέιμς Χάρντεν πριν από λίγες ημέρες.

Τι θα δούμε στο 2022 NBA All-Star Weekend; Την γιορτή που βλέπουμε κάθε χρόνο. Ένα φεστιβάλ, με κόσμο να ταξιδεύει από κάθε γωνιά των ΗΠΑ για να ζήσει την ατμόσφαιρα. Το Κλίβελαντ, προφανώς, δεν προσφέρεται για parties σαν αυτά που έχουμε ζήσει στο θερμό Λος Άντζελες ή στη Νέα Ορλεάνη κατά τη διάρκεια του Mardi Gras, είναι ωστόσο πανέτοιμο να υποδεχθεί εξαψήφιο αριθμό επισκεπτών και φυσικά εμάς για να σας μεταφέρουμε εικόνες, δηλώσεις, παρασκήνια, όλη την ατμόσφαιρα αυτής της γιορτής που πρέπει να ζήσει κάθε φίλος του μπάσκετ έστω μία φορά στη ζωή του.

Από το απόγευμα της Πέμπτης (17/2) λοιπόν, το SPORT24 θα βρίσκεται στο μέρος που θα συγκεντρωθούν οι κορυφαίοι των κορυφαίων, οι σημαντικότεροι αθλητές του παγκόσμιου μπάσκετ. Θα παρακολουθήσουμε όλες τις media sessions, θα δούμε το Rising Stars, τους διαγωνισμούς επιδεξιοτήτων (στον οποίο θα συμμετάσχει η Antetokounmpo Team με τους Γιάννη, Θανάση και Άλεξ), θα είμαστε στην Press Conrference για τους φετινούς Hall of Famers, θα δούμε τον ολυμπιονίκη του ύψους, Τζανμάρκο Ταμπέρι, στο παιχνίδι των celebrities, θα σηκώσουμε κάθε πέτρα και δεν θα αφήσουμε γωνιά ανεξερεύνητη για να "μυρίσετε" κι εσείς την αύρα του πιο χαρούμενου τριημέρου της σεζόν. Προσδεθείτε, ξεκινάμε...

Το SPORT24 στο Κλίβελαντ

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (17/2) στο Κλίβελαντ, για να μεταφέρει τον παλμό από το 71ο NBA All-Star Weekend, από το συναπάντημα των κορυφαίων του μπασκετικού πλανήτη. Το SPORT24 είναι και πάλι στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο όγδοο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του, στο έκτο All-Star Game, αλλά στο πρώτο ως πρωταθλητής. Στο Οχάιο βρίσκονται και ο Θανάσης, αλλά και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, για την συμμετοχή της Antetokounmpo Team στο Skills Challenge.

Χορηγός της αποστολής μας ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη κατασκευής: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ALL STAR GAME 2022 NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ALL STAR 2022 NBA ALL STAR ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ