NBA ALL STAR 2022

NBA: Ο Τζάρετ Άλεν στη θέση του Τζέιμς Χάρντεν στο All-Star Game

Cleveland Cavaliers center Jarrett Allen plays during the first half of an NBA basketball game against the Charlotte Hornets  in Charlotte, N.C., Friday, Feb. 4, 2022. (AP Photo/Jacob Kupferman)
Cleveland Cavaliers center Jarrett Allen plays during the first half of an NBA basketball game against the Charlotte Hornets in Charlotte, N.C., Friday, Feb. 4, 2022. (AP Photo/Jacob Kupferman) 2022 AP PHOTO/JACOB KUPFERMAN

Ο Τζάρετ Άλεν των Καβαλίερς είναι ο εκλεκτός που θα αντικαταστήσει τον Τζέιμς Χάρντεν στο All-Star Game στο Κλίβελαντ, όπως αναφέρει ο Σαμς Σαράνια.

Ο σέντερ των Καβαλίερς, Τζάρετ Άλεν θα είναι ο αντικαταστάτης του Τζέιμς Χάρντεν στο All-Star Game στο Κλίβελαντ, όπως αναφέρει ο Σαμς Σαράνια. Πρόκειται για τον δεύτερο παίκτη της ομάδας του Κλίβελαντ μετά από τον Ντάριους Γκάρλαντ που θα ενισχύσει την Team LeBron στο event που θα διεξαχθεί στην πόλη της ομάδας του.

Θυμίζουμε πως ο Τζέιμς Χάρντεν δεν θα συμμετάσχει καθώς βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας μετά από τράβηγμα στον δικέφαλο που είχε υποστεί.

TAGS NBA ALL STAR 2022 NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ