NBA FINALS

Το SPORT24 και ο Χάρης Σταύρου στο ιστορικό SportsCenter του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το SPORT24 και ο Χάρης Σταύρου στο ιστορικό SportsCenter του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Στην κορυφαία αθλητική εκπομπή του πλανήτη, στο SportsCenter του ESPN, φιλοξενήθηκε ο απεσταλμένος του SPORT24 στις ΗΠΑ, Χάρης Σταύρου, για να μιλήσει για τον πρωταθλητή ΝΒΑ πια, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μία ημέρα μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Μπακς το Μιλγουόκι ζει μια πρωτόγνωρη κατάσταση και την ίδια στιγμή όλοι προσπαθούν να μάθουν τι συμβαίνει στην Ελλάδα για χάρη του σπουδαίου Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πάτησε στην κορυφή του μπασκετικού πλανήτη στην 8η σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (21/7) ο απεσταλμένος του SPORT24 στις ΗΠΑ, Χάρης Σταύρου, φιλοξενήθηκε στην θρυλική αθλητική εκπομπή SportCenter του ESPN, με την δημοσιογράφο Μισέλ Στιλ να προσπαθεί να μάθει το πως αντιμετωπίζεται ο Greek Freak στην πατρίδα του και πως αντέδρασε ο κόσμος που δεν παρακολούθησε το Game 6 των NBA Finals μόλις ξύπνησε και έμαθε ότι οι Μπακς κατέκτησαν τον τίτλο με σκορ 4-2.

Ο Χάρης Σταύρου μίλησε μεταξύ άλλων για τη λατρεία των Ελλήνων προς τον Greek Freak, σημειώνοντας πως θα τον υποτιμούσε μια παρομοίωση με ροκ σταρ. Αντιθέτως είναι περισσότερο "σαν θεός", προσθέτοντας ότι αποτελεί το "τέλειο πρότυπο" και πως εμπνέει πάρα πολύ κόσμο.

Δεν θα μπορούσε να λείπει και το video με τον Γιάννη να απευθύνεται στον Χάρη Σταύρου και να του λέει αστειευόμενος ότι δεν πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα αν δεν υπάρχουν 100.000 Έλληνες να περιμένουν στο αεροδρόμιο εκείνον και την οικογένειά του.

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται ακόμη στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού μεταφέροντας τον παλμό από τις αναμετρήσεις που ανέδειξαν τον νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, στατιστικά, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, πολύ "Γιάννης Αντετοκούνμπο" και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Κάντε subscribe στο channel του SPORT24 στο Youtube και δείτε αποκλειστικό υλικό από τους Τελικούς του NBA!

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS NBA ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ