EUROLEAGUE

To SPORT 24 στο ΟΑΚΑ

To SPORT 24 στο ΟΑΚΑ
ΟΑΚΑ

Το SPORT 24 βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να σας μεταφέρει το κλίμα πριν την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Κίμκι

19:38: Άδειο το ΟΑΚΑ. Ούτε οι δημοσιογράφοι βρίσκονται ακόμα στις θέσεις τους, ενώ και η κίνηση έξω από το γήπεδο δεν ήταν αυξημένη.

19:43: Στο παρκέ βγήκαν τα... Αμερικανάκια του Παναθηναϊκού Ντρου Νίκολας και Νικ Καλάθης για να κάνουν τα πρώτα σουτ.

19:47: Το επίσημο Match Program της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που κυκλοφόρησε με εξώφυλλο τον Νικ Καλάθη, περιέχει αναλυτικά το ρόστερ της ελληνικής ομάδας, αυτό της ρώσικης και μία μικρή αναφορά στη νίκη της Κίμκι την προηγούμενη αγωνιστική επί της Ρεάλ με 84-81.

Επίσης η μίνι-έκδοση περιγράφει αναλυτικά την πρεμιέρα των Πρωταθλητών Ευρώπης στην Ευρωλίγκα με τη νίκη επί της Αρμάνι Τζινς στο Μιλάνο (75-67), αλλά και αυτή στην Α1 με την άνετη νίκη επί της Ολύμπιας (83-48).

Με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το φιλικό προς τιμή του Φραγκίσκου Αλβέρτη, υπάρχει και το ευχαριστήριο μήνυμα στον πρώην αρχηγό του "τριφυλλιού".

Τέλος, φιλοξενείται και μία μίνι-συνέντευξη του Μίλενκο Τέπιτς ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η ομάδα ξέρει τι πρέπει να κάνει για να κερδίζει.

" Σίγουρα ανυπομονώ. Γνωρίζω καλά τι γίνεται στο ΟΑΚΑ όταν παίζει ο Παναθηναϊκός. Τόσα χρόνια το ζούσα ως αντίπαλος τώρα θα το ζω ως μέλος της ομάδας. Η αλήθεια είναι ότι έχω μεγάλη αγωνία για να αγωνιστώ στην έδρα μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους αυτή η ώρα φτάνει", είπε αρχικά ο Σέρβος άσος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη βοήθεια του κόσμου: " Το θέλουμε πάρα πολύ. Στόχος μας είναι να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα συμπεριλαμβανομένου και του ΟΑΚΑ. Έχουμε ανάγκη από τη βοήθεια του κόσμου μας που ξέρει πόσο καλά μπορεί να μας στηρίξει".

Για τη νίκη επί της Αρμάνι, τόνισε: " Όντως η νίκη που πετύχαμε την προηγούμενη αγωνιστική στο Μιλάνο ήταν πάρα πολύ σπουδαία για μας. Όχι τόσο βαθμολογικά όσο κυρίως ψυχολογικά. Μιλάμε για την πρεμιέρα μίας πολύ σημαντικής διοργάνωσης και σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε για να ξεκινήσουμε σωστά".

" Αυτό όμως πέρασε και πλέον έχουμε μπροστά μας την Κίμκι κι ένα δύσκολο παιχνίδι, μιας και η ομάδα της Ρωσίας προέρχεται από μία μεγάλη νίκη κόντρα στη Ρεάλ και θα έρθει εδώ με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δεν νομίζω ότι το ματς της προηγούμενης εβδομάδας θα παίξει ρόλο στο δικό μας παιχνίδι".

" Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Να είμαστε σωστοί, σοβαροί και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας, ενώ στο αμυντικό κομμάτι θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί από την αρχή και να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους".

19:51: Αρκετοί αθλητές των φιλοξενούμενων βρίσκονται στο παρκέ για σουτ. Ακόμα ελάχιστος κόσμος στις εξέδρες.

20:01: Το ημίφως εμποδίζει ελφαρώς την όραση αλλά μπορούμε να διακρίνουμε τους Γκόλεματς και Τέπιτς που βγήκαν με τη σειρά τους για σουτ.

20:16: Τα φώτα ανάβουν σιγά-σιγά και μπορούμε να δούμε με ευκολία η γνώριμη φιγούρα του Ρομπέρτας Γιαβτόκας που "ζεσταίνεται".

20:18: Τώρα που είπαμε για φώτα, να υπενθυμίσουμε ότι την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε η ματαίωση του αγώνα λόγω διακοπής ρεύματος. Με παρέμβαση του υπουργού πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου, η ΔΕΗ "έστειλε" ρεύμα στο ΟΑΚΑ παρότι το είχε... κόψει. Φαίνεται ότι η απερχόμενη διοίκηση των εγκαταστάσεων είχε... ξεχάσει να το πληρώσει!

20:22: Δίπλα στα λάβαρα με τις κατακτήσεις τίτλων του Παναθηναϊκού φιγουράρει πλέον και η φανέλα του Φργκίσκου Αλβέρτη με το νούμερο "4". Σαφώς μικρότερη από εκείνη που είχε υψωθεί στο φιλικό προς τιμήν του αλλά ευδιάκριτη.

20:25: Σχόλιο: Συγχαρητήρια στην ΚΑΕ για τις κοπέλες που έχει προσλάβει για την περιποίηση των επισήμων. Δυστυχώς καθόμαστε στα δημοσιογραφικά!

20:27: Ο Γιώργος Μπόγρης σουτάρει βολές. Ο νεαρός είναι ο μοναδικός που έχει μείνει στο παρκέ και δεν αποκλείεται να περάσει σ' αυτό και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Άλλωστε η φροντ λάιν του "τριφυλλιού" είναι αποδεκατισμένη. Πέκοβιτς και Σερμαντίνι είναι απόλυτα υγιείς, ενώ ο Γκολέματς βρίσκεται στην αποστολή αλλά είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

20:27: Σε ακόμα έναν αγώνα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μάικ Μπατίστ, Κώστα Τσαρτσαρή και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

20:33: Τελευταίος αποχώρησε από το γήπεδο ο Σεργκέι Τοπόροφ από πλευράς Κίμκι. Πλέον αναμένεται η είσοδος των ομάδων για την προθέρμανση.

20:35: Την εμφάνισή του στην είσοδο των επισήμων κάνει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που μάλλον δεν ικανοποιείται από το θέαμα των ημιάδειων κερκίδων.

20:46: Στο παρκέ ο Παναθηναϊκός που δέχεται το χειροκρότημα. Βγαίνει και η Κίμκι.

20:51: Ο Παύλος Γιαννακόπουλος παίρνει τη θέση του στα επίσημα και ο κόσμος εισέρχεται με ταχείς ρυθμούς στο γήπεδο. Την ίδια ώρα οι παίκτες κάνουν διατάσεις.

20:58: Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μπαίνει στο παρκέ και αποθεώνεται. Ζέσταμα και για τους διαιτητές Μπαχάρ (Ισραήλ), Ντοζάι (Κροατία) και Πέρεθ (Ισπανία).

21:03: Καταχειροκροτείται ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς που ανταποδίδει. Με το καθιερωμένο "wet look" στο μαλλί βγαίνει από τα αποδυτήρια και ο Σέρτζο Σκαριόλο.

21:07: Ξεκινάει η παρουσίαση των δύο ομάδων με τα λάβαρα και το σήμα της Ευρωλίγκας στο κέντρο του γηπέδου. Ελαφρές αποδοκιμασίες στην Κίμκι (πλην Γιαβτόκας) και η καθιερωμένη αποθέωση στους παίκτες του Παναθηναϊκού και ειδικά στον Δημήτρη Διαμαντίδη.

21:12: Τρία λεπτά απέμειναν για το ματς το live του οποίου μπορείτε να παρακολουθήσετε από το SPORT 24 σε επιμέλεια Σ-τέλειου Χαρτζουλάκη!

21:15: Ο αγώνας αρχίζει!





















































TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ