ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ
ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός VS Ολυμπιακός για το απόλυτο παιχνίδι της Α1. To SPORT 24 βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και σας μεταφέρει το κλίμα πριν το ντέρμπι. Δείτε το τρέιλερ του μεγάλου ματς

19:06: Ελάχιστος κόσμος στο ΟΑΚΑ. Μόνο στη γωνία των φανατικών υπάρχει κάποια κινητικότητα αλλά κι εκεί λίγα πράγματα.
19:08: Όσο για τους αθλητικούς συντάκτες πιστοί στην ώρα γεμίζουν σιγά-σιγά τις θέσεις τους.

19:11: Οι οπαδοί αρχίζουν να κάνουν φασαρία αφού στη γνωστή γωνία της θύρας 13 στο ΟΑΚΑ έχουν ζωηρέψει τα πράγματα.

19:19: Όπως είχε συμφωνηθεί κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας οι πτυσσόμενες κερκίδες πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού είναι κλειστές. Το ίδιο ισχύει και για τις πέντε πρώτες σειρές πίσω από το καλάθι που θα κάνουν προθέρμανση οι "ερυθρόλευκοι".

19:28: Ο Μίλαν Τόμιτς κάνει την εμφάνισή του στην είσοδο της φυσούνας και αρχίζουν οι πρώτες αποδοκιμασίες.

19:37: Να και οι πρώτες κροτίδες για να μην ξεχνιόμαστε. Ας ελπίσουμε απόψε όλα να κυλήσουν ομαλά αν και δεν αναμένεται να γλυτώσουμε τις γραφικότητες.

19:47: Λιν Γκριρ και Μίλος Τεόντοσιτς βγαίνουν για προθέρμανση και αρχίζουν οι έντονες αποδοκιμασίες.

19:51: Πέφτει και η πρώτη φωτοβολίδα ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει κάποιον. Ο εξωνυχιστικός έλεγχος έκανε και πάλι δουλειά...

19:53: Κι ενώ τα αντικείμενα δεν έχουν σταματήσει να πέφτουν στον περιβάλλοντα χώρο του παρκέ, ο Τζος Τσίλντρες μπαίνει για προθέρμανση και τυγχάνει της... ανάλογης υποδοχής.

19:54: Να και ο Ντούσαν Σάκοτα που κάνει τα σουτάκια του από πλευράς "πρασίνων". Αστυνομική δύναμη έχει παραταχθεί και πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού για παν ενδεχόμενο.

19:57: Ο εκφωνητής του γηπέδου προειδοποιεί τους οπαδούς ότι υπάρχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να κάνει δουλειά.

20:02: Να και οι δωδεκάδες στον φωτεινό πίνακα. Απών από αυτή του Παναθηναϊκού ο αρχηγός, Φραγκίσκος Αλβέρτης.

20:03: Στο παρκέ ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος αλλά και ο Μιχάλης Πελεκάνος. Από την άλλη πλευρά ο Ντρου Νίκολας που προθερμαίνεται πριν από την "επίσημη πρώτη" του σε ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

20:05: Μουσική από αερομαχία στο "TOP GUN" παίζει στο ΟΑΚΑ. Να δούμε ποιος θα νικήσει ο "ICEMAN" Δημήτρης Διαμαντίδης ή ο "Μάβερικ" Γιώργος Πρίντεζης.

20:12: Ακόμα μία φωτοβολίδα αυτή τη φορά πάνω σε αστυνομικό. Να δούμε που θα φτάσουμε κι απόψε...

20:16: Αποθέωση για τους Τσαρτσαρής-Γιασικεβίτσιους από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Σύντομη συνομιλία Σάρας-Χαλπερίν στο κέντρο του γηπέδου.

20:17: Αφίσα αλλά και συνέντευξη του Βασίλη Σπανούλη περιέχει το επίσημο πρόγραμμα του αγώνα. Μεταξύ άλλων ο "Κill Bill" είπε: " Ο Ολυμπιακός διαθέτει μία πάρα πολύ καλή ομάδα που θέλει μεγάλη προσοχή. Αλλά κι εμείς νομίζω ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει και με τη βοήθεια του κόσμου θα μας θα πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από μία ακόμα νίκη".

Αναφερόμενος στα επεισόδια τόνισε: " Σίγουρα ο κόσμος θα παίξει τον δικό του ρόλο και θα μας βοηθήσει όπως κάνει πάντα. Θα πρέπει όμως οι φίλοι μας να μείνουν σε αθλητικά πλαίσια και να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Τα επεισόδια δεν μας κάνουν καθόλου καλό".

"Βέβαια όσος κόσμος και αν είναι στις εξέδρες αν δεν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει στο παρκέ τότε δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα. Ο κόσμος δεν παίζει μπάσκετ εμείς παίζουμε

".

Τέλος για αυτά που τον ανησυχούν φέτος εξήγησε: " Παρουσιάζουμε κάποια συμπτώματα στο παιχνίδι μας όπως και πέρυσι. Δηλαδή όταν παίρνουμε μία διαφορά δεν είμαστε προσεκτικοί και τη χάνουμε αμέσως. Αυτό είναι τελείως αδικο για τους εαυτούς μας μιας και κάνουμε τόσο κόπο να χτίσουμε αυτές τις διαφορές και τις γκρεμίζουμε αμέσως".

" Κόντρα στον Πανελλήνιο κάναμε πολλά λάθη αλλά το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Πάντως κατά διαστήματα παίξαμε αρκετά καλά και σίγουρα η νίκη μας την Τετάρτη το βράδυ ήταν απόλυτα δίκαιη".

20:25: Οι Μπατίστ-Νίκολας και ο Μπουρούσης έχουν μείνει μόνο στο παρκέ για σουτ. Σε λίγο αναμένεται να μπουν στα αποδυτήρια για να βγουν μαζί με τους υπόλοιπους. Δεν εμφανίστηκε για σουτ ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης παρότι είναι εντός δωδεκάδας.

20:30: Περίπου 12.000 φίλοι του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο ΟΑΚΑ μέχρι στιγμής και αναμένονται περισσότεροι. Πάντως στα εκδοτήρια είχαν μείνει μόνο λίγα εισιτήρια των 30 ευρώ.

20:34: Να και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στις θέσεις δίπλα στο παρκέ. Παρών και ο Ανδρέας Βγενόπουλος στις θέσεις των επισήμων όπως σε κάθε αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

20:40: Και μέλη της ομάδας υδατοσφαίρισης του "τριφυλλιού" στις εξέδρες. Όπως σε κάθε σημαντικό αγώνα του Παναθηναϊκού δίνουν και πάλι το "παρών".

20:44: Υπό τους ήχους των U2 στην οθόνη του γηπέδου προβάλλει βίντεο με όμορφα στιγμιότυπα από περυσινούς αγώνες της ομάδας. Αμέσως μετά το τέλος του οι παίκτες του Παναθηναϊκού βγαίνουν στο παρκέ και ο κόσμος της ομάδας σηκώνεται όρθιος για να τους αποθεώσει.

20:48: Μέσα σε χειροκροτήματα οι παίκτες του Ολυμπιακού μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Το πιστέψατε; Όχι; Καλά κάνατε. Κάθε λογής αντικείμενο πέφτει στο παρκέ από καφέδες μέχρι αναπτήρες και μία φωτοβολίδα ευτυχώς πάει στην είσοδο της φυσούνας και δεν τραυματίζει κάποιον. Ο Παπαλουκάς κοιτάει ελαφρώς απορημένος... Μάλλον δεν τα θυμάται καλά και είπαν να του τα φρεσκάρουν οι "πράσινοι" οπαδοί! Συνθήματα κατά Σόφο και Γιαννάκη.

20:51: Το μικρόφωνο στον Παύλο Γιαννακόπουλο που προσπαθεί να κατευνάσει τον κόσμο για ακόμα μία φορά.

20:52: Φωτοβολίδα περνάει ξυστά από τον Πέκοβιτς. Κάποιοι δεν συμφωνούν με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και το δείχνουν στον Ομπράντοβιτς. Ποιος Πέκοβιτς τώρα...

20:53: Παρών στις κερκίδες και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας βρέθηκε χθες και στο κλειστό του Αγίου Θωμά για να παρακολουθήσει το παιχνίδι Μαρούσι Πανιώνιος.

20:55: Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μπαίνει με πολιτικά στο παρκέ και κατευθύνεται προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού δεχόμενος το χειροκρότημα.

21:02: Με το που κάνει την εμφάνισή του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τη φυσούνα όλο το γήπεδο σηκώνεται για να τον αποθεώσει.

21:04: Βύντρα, Σαλπιγγίδης, Νίνης, Γκάμπριελ και Τζόρβας κοντά στην ομάδα μπάσκετ. Οι τέσσερις παίκτες λαμβάνουν τις θέσεις τους στην εξέδρα.

21:07: Λίγα λεπτά πριν το τζάμπολ, ο Μίλαν Τόμιτς μιλάει σε στην τηλεόραση του ΑΝΤ 1: " Δεν πρέπει να επηρεαστούμε από την ατμόσφιαρα. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι".

21:09: Από την πλευρά του ο Παύλος Γιαννακόπουλος δήλωσε: " Ειναι γιορτή κι όχι πόλεμος. Παρακαλώ τον κόμσο να γλεντήσει το παιχνίδι".

21:10: Η πρώτη παρουσίαση σε ντέρμπι αιωνίων είναι γεγονός. Απλά αυτή του Ολυμπιακού γίνεται με περιπέτειες και αντικείμενα προς τους παίκτες. Ειρωνικό χειροκρότημα του Μπουρούση προς τον κόσμο.

21:11: Αντίθετα η το απόλυτο χειροκρότημα για τους αθλητές των γηπεδούχων. Αρχηγός ο Διαμαντίδης αφού ο Αλβέρτης είναι εκτός δωδεκάδας.

21:15: Ο αγώνας αρχίζει. Να δούμε αν θα τελειώσει...






































































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ