ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ
OAKA

Ο ΠΑΟ υποδέχεται τον ΟΣΦΠ για το στέμμα του πρωταθλητή. Το SPORT 24 έχει πάρει θέση στο ΟΑΚΑ για τον πρώτο τελικό και μεταδίδει...

17:00: Άδειο προς το παρόν το ΟΑΚΑ (λογικό είναι). Μόνο μερικοί συνάδελφοι και οι υπεύθυνοι του γηπέδου που διευθετούν τις τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει του πρώτου τελικού. 17:07: Ορισμένοι οπαδοί του "τριφυλλιού" έχουν πάρει τις θέσεις τους στην εξέδρα των φανατικών ενώ έχουν αναρτηθεί αρκετά πανό.

17:13: Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άρχισε να επιθεωρεί τα επίσημα παρότι δεν "βγάζει" όλο τον αγώνα σ' αυτά...

17:23: Όπως είχε ανακοινωθεί μετά τη σύσκεψη για την ασφάλεια του αγώνα η πτυσσόμενη κερκίδα πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού είναι κλειστή όπως κενές είναι και οι πέντε πρώτες σειρές πίσω από το καλάθι που θα κάνουν προθέρμανση οι "ερυθρόλευκοι".

17:29: Στο ΟΑΚΑ φτάνει η αποστολή του Ολυμπιακού χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο επεισόδιο με οπαδούς.

17:35: Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βγήκε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τον Χρήστο Μαρμαρινό και επιθεώρησαν το γήπεδο. Αφού διαπίστωσαν ότι όλα είναι όπως είχαν συμφωνηθεί στη σύσκεψη, επέστρεψαν στα αποδυτήρια.

17:48: Στο παρκέ του ΟΑΚΑ βγαίνουν οι Μανώλης Παπαμακάριος και Παναγιώτης Καυκής οι οποίοι παίρνουν μπάλες και σουτάρουν τη στιγμή που αποδοκιμάζονται έντονα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του υπεύθυνου ασφαλείας του Ολυμπιακού, Γιάννη Τσιρώνη ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για τα ηχεία κοντά στον πάγκο των "ερυθρολεύκων" κατά τη διάρκεια της σύσκεψης.

17:50: Μανουσέλης, Τόμιτς και Μπογατσιώτης επιθεωρούν τους παίκτες του Ολυμπιακού (βγήκαν και οι Μπλέικνι, Γκριρ και Τεόντοσιτς), ενώ ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τους χαιρετάει δια χειραψίας και ξεκινάει προθέρμανση.

17:55: Στο παρκέ και ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς που αναμένεται να έχει δύσκολο έργο απόψε απέναντι στον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη. Ζίζιτς, Σπανούλης και Τσαρτσαρής κάνουν τα σουτάκια τους.

17:56: Ένα δυσάρεστο γεγονός επιβεβαιώθηκε μόλις. Ο Μάνος Μίχαλος μετά από πολυετή παρουσία στα ντέρμπι δεν θα δώσει το "παρών" στο ΟΑΚΑ λόγω καθηκόντων στον μικρό τελικό του Ελληνικού. Αντίθετα και πάλι παρών ο κορυφαίος, Γιώργος Οικονόμου.

17:59: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης κατευθύνεται προς τον πάγκο της ομάδας του και αποδοκιμάζεται έντονα από την πλευρά των φανατικών του Παναθηναϊκού.

18:03: Ο Γιάννης Μπουρούσης πάει για σουτ και αποδοκιμάζεται περισσότερο από κάθε άλλον παίκτη. Την ίδια ώρα στην αντίπερα όχθη ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους καταχειροκροτείται και ανταποδίδει. Το ίδιο και ο Μάικ Μπατίστ.

18:08: Παρών και ο διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κυριάκος Γιαννόπουλος όπως σε κάθε μεγάλο παιχνίδι. Οι εξέδρες του ΟΑΚΑ γεμίζουν και αυτή των φανατικών είναι ήδη "φίσκα".

18:14: Ενιαίος και αδιαίρετος ο Παναθηναϊκός και στο μπάσκετ. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος μαζί με τα παιδιά του κάθισε στις θέσεις των επισήμων. Εν τω μεταξύ ο Παναγιώτης Γιαννάκης πάει στα αποδυτήρια και εκ νέου αποδοκιμάζεται.

18:21: Με λέιζερ στο παρκέ εμφανίζονται οι κατακτήσεις τίτλων της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού στα 100 χρόνια ύπαρξής της.

18:28: Στο παρκέ οι παίκτες του Ολυμπιακού που αποδοκιμάζονται έντονα από τους οπαδούς που πλέον είναι περίπου 9.000.

18:29: Ο Παναθηναϊκός στο παρκέ με τον Αλβέρτη να οδηγεί καταχειροκροτείται από τους οπαδούς. Οι "πράσινες" μαζορέτες ανεμίζουν σημαίες όπως και ο mister Green που ξεσηκώνει τον κόσμο.

18:35: Πολλοί παλαίμαχοι αθλητές στο γήπεδο μεταξύ των οποίων και ο Βασίλης Κικίλιας. Παρών και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Δημήτρης Βεργίνης. Στα δημοσιογραφικά θεωρεία και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος που θα σχολιάσει το παιχνίδι για λογαριασμό ραδιοφωνικού σταθμού.

18:39: Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος κατευθύνθηκε προς το μέρος των φανατικών του Παναθηναϊκού και τους μίλησε μέσω του μικροφώνου παρακαλώντας να μην γίνει κάποιο έκτροπο που θα οδηγήσει σε τιμωρία της έδρας. Στο τέλος της ομιλίας του φυσικά αποθεώθηκε.

18:41: Παρών και ο μεγάλος Γιάννης Διακογιάννης όπως σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια των Πρωταθλητών Ελλάδας.

18:45: Χειροκροτείται ο Δημήτρης Ιτούδης που κατευθύνθηκε στον πάγκο του Παναθηναϊκού αφού πρώτα χαιρετάει τους διαιτητές του αγώνα Κουκουλεκίδη, Μαστραφτσή και Κορομηλά.

18:47: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο και όλο το γήπεδο σηκώνεται για να τον αποθεώσει ενώ αυτός ανταποδίδει χειροκροτώντας τους φιλάθλους.

18:57: Έντονες αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια της αναφώνησης των ονομάτων του Ολυμπιακού και ακριβώς το αντίθετο σε αυτήν των γηπεδούχων που ξεσήκωσε τον κόσμο.

19:00: Ο Αγώνας αρχίζει!











































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ