EUROLEAGUE

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ
ΟΑΚΑ

Το SPORT 24 βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και σας μεταφέρει το κλίμα πριν το ματς του ΠΑΟ με τη Ντιναμό

Λίγος κόσμος ακόμα στο ΟΑΚΑ, αλλά αναμένεται αρκετός αφού στο πάρκινγκ υπήρχε μεγάλη κίνηση.
Όλα είναι έτοιμα για τη γιορτή αφού έχουν αναρτηθεί πανό με τα τρία ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα του Παναθηναϊκού και ακόμα ένα που απεικονίζει ένα ερωτηματικό κι από κάτω έχει το σήμα του φετινού Final Four. To πέμπτο και μεγαλύτερα, περιέχει το εξής μήνυμα: "Τα θέλω όλα πράσινα".

Στην πλευρά των φανατικών, έχει αναρτηθεί πανό αφιερωμένο στον νεκρό οπαδό των "πρασίνων", στα επεισόδια της Λαυρίου... "Καλό ταξίδι Μιχάλη".

Τα φώτα σβήνουν, η μουσική (όχι και η καλύτερη όπως συνήθως), δυναμώνει και αναμένεται η είσοδος των δύο ομάδων στο παρκέ για ζέσταμα.

Οι προβολείς πέφτουν στα πανό με τα ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και ο κόσμος χειροκροτεί.

Την αποθέωση γνωρίζουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατά την είσοδό τους, ενώ και οι Φώτσης-Παπαδοπουλος, χειροκροτούνται.

Για πρώτη φορά φέτος, υπάρχουν και μαζορέτες, ενώ δύο κοπέλλες με "ξυλοπόδαρα" ανεμίζουν τις σημαίες του Παναθηναϊκού.

Πολλοί άνθρωποι του αθλήματος, ήρθαν να παρακολουθήσουν τον Πρωταθλητή Ελλάδας, αλλά και τα δύο Ελληνόπουλα της Ντιναμό. Δύο από αυτούς είναι οι Λευτέρης Κακιούσης, Σούλης Μαρκόπουλος.

Με πολιτικά στον αγωνιστικό χώρο και ο αρχηγός, Φραγκίσκος Αλβέρτης, που δέχεται το θερμό χειροκρότημα του κόσμου και ανταποδίδει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Τόνι Ντελκ.

Παρών και ο Ντράγκαν Σάκοτα, που ήρθε να θαυμάσει τον γιο του.

Το μεγαλύτερο χειροκρότημα όμως, κρατήθηκε για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που μπήκε κι αυτός στον αγωνιστικό χώρο.

Κατά την παρουσίαση του Παναθηναϊκού, σβήνουν τα φώτα και ξεκινάει η αποθέωση, με αποκορύφωμα το πολύ θερμό χειροκρότημα στον Δημήτρη Διαμαντίδη. Νωρίτερα Φώτσης και Παπαδόπουλος, εισέπραξαν τις επευφημίες του κοινού.

"Κρίμα τα παντελόνια σας" αναγράφει το πανό που ανάρτησαν οι φανατικοί, οι οποίοι δεν έχουν βάλει κάποιο άλλο λόγω πένθους.






















TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ