ΚΙΝΑ

Το σχέδιο των Κινέζων για την επιστροφή του κοινού στα γήπεδα

Shanghai Sharks center Dong Hanlin (10) goes to the basket during the first half of the NBA exhibition basketball game against the Los Angeles Clippers, Sunday, Oct. 6, 2019, in Honolulu. (AP Photo/Marco Garcia)
Shanghai Sharks center Dong Hanlin (10) goes to the basket during the first half of the NBA exhibition basketball game against the Los Angeles Clippers, Sunday, Oct. 6, 2019, in Honolulu. (AP Photo/Marco Garcia) AP

Σε φάση ανοίγματος των γηπέδων τους μπαίνουν οι Κινέζοι, με τη CBA (Chinese Basketball Association) να ανακοινώνει το πλάνο της για την επιστροφή του κόσμου στις αρένες.

Ήταν η πρώτη Λίγκα που διακόπηκε, όταν ο κορονοϊός δεν είχε ακόμη εξελιχθεί σε πανδημία. Η CBA έχει επιστρέψει στη δράση και πλέον μετράμε αντίστροφα για να γυρίσει και ο κόσμος στα γήπεδά της, καθώς ανακοινώθηκε με κάθε λεπτομέρεια το πλάνο για να δούμε και πάλι οπαδούς στο πλευρό των ομάδων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη CBA από την Κυριακή 26 Ιουλίου θα υπάρχουν τρία γκρουπ ανθρώπων που θα έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν εισιτήρια: Το ιατρικό προσωπικό της χώρας, οι δάσκαλοι και οι αστυνομικοί. Από τις 31 Ιουλίου κι έπειτα, με την έναρξη των playoffs δηλαδή, δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου θα έχει κάθε Κινέζος, αρκεί να έχει προηγουμένως περάσει επιτυχώς από τεστ για τον κορονοϊό.

Κάθε οπαδός που θα φτάνει στο γήπεδο θα θερμομετράται, ενώ ανάμεσα στους θεατές που θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά μάσκα θα πρέπει να υπάρχει απόσταση ενός μέτρου. Δικαίωμα εισόδου θα έχουν οι άνω των 12 ετών, ενώ ουδείς θα μπορεί να αγοράσει περισσότερα από ένα εισιτήριο.

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ