EUROLEAGUE

Το πρόγραμμα της EuroLeague: Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ

Ο Ντάριλ Μέικον στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές
Ο Ντάριλ Μέικον στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ στην Ρωσία (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 13η αγωνιστική, σε μία από τις πιο δύσκολες φετινές αποστολές του.

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο έργο σήμερα (2/12), αφού αντιμετωπίζει στην Ρωσία την ΤΣΣΚΑ (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 13η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας την 4η νίκη του στην διοργάνωση.

Οι "πράσινοι" ξέρουν ότι τα πράγματα δεν θα είναι απλά, με την απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου να περιπλέκει ακόμα περισσότερο την κατάσταση, την ίδια στιγμή που αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Γιώργου Παπαγιάννη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
ΤΣΣΚΑ - Παναθηναϊκός (19:00, Novasports Prime)
Φενέρμπαχτσε - Μονακό (19:45, Novasports 3)
Ζάλγκιρις - Μπασκόνια (20:00, Novasports 5)
Μπάγερν - Βιλερμπάν (20:30, Novasports Start)
Ρεάλ - Μακάμπι (21:45, Novasports 4)

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την Χατάι στο EuroCup Γυναικών

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού κυνηγάει το θαύμα σήμερα (2/12) στο EuroCup Γυναικών, υποδεχόμενη την Χατάι (20:00) στο ΟΑΚΑ.

Οι "πράσινες" έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης, αφού για να περάσουν στην φάση των "32" χρειάζεται να νικήσουν με διαφορά 32 πόντων.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΟΝΑΚΟ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROCUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ