EUROLEAGUE

Το πρόγραμμα της EuroLeague: Ο Ολυμπιακός ψάχνει το 2-0 κόντρα στην Μονακό

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με την φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με την φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μονακό (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Game 2 της σειράς των playoffs, ψάχνοντας για την νίκη που θα τον φέρει στο 2-0 και ένα βήμα πιο κοντά στο Final Four. Το 2-0 ψάχνει και η Ρεάλ κόντρα στην Μακάμπι (21:45, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24).

Ο Ολυμπιακός έκανε την δουλειά του στο Game 1 με την Μονακό για τα προημιτελικά της EuroLeague. Τώρα, πρέπει να το επαναλάβει και σήμερα (22/4) στο Game 2 της σειράς, περιμένοντας τους Μονεγάσκους στο ΣΕΦ. (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), ψάχνοντας το 2-0 στην σειρά.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν σαφώς την ψυχολογία με το μέρος τους. Δεδομένου ωστόσο ότι απόχθες (21/4) οι δύο άλλες σειρές των προημιτελικών (Αναντολού Εφές - Αρμάνι Μιλάνο και Μπαρτσελόνα - Μπάγερν) βρίσκονται στο 1-1, ξέρουν ότι πρέπει να είναι ακόμα πιο προσεκτικοί για να κρατήσουν ανέπαφο το πλεονέκτημα έδρας.

Σε αυτή του την προσπάθεια, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει εκτός απροόπτου του Χασάν Μάρτιν, ο οποίος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Η Μονακό δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Στον δεύτερο αγώνα της βραδιάς, η Ρεάλ υποδέχεται την Μακάμπι (21:45, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24). Οι Μαδριλένοι προηγούνται με 1-0 στην σειρά και θέλουν και αυτοί με την σειρά τους να ζευγαρώσουν τις νίκες τους.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΝΑΚΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ