ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το προφίλ του ΓΣ Ολύμπια

Το SPORT 24 παρουσιάζει το αγωνιστικό προφίλ του ΓΣ Ολύμπια, της νέας... σελίδας της Λάρισας

Οι "πορτοκαλί" σχηματίστηκαν μέσα σε λίγες ημέρες με τον μέχρι πρότινος βοηθό του Γιώργου Μπαρτζώκα, να λέει "ναι" στην πρόκληση. Παρά την πίεση του χρόνου οι Λαρισαίοι έκαναν προσεκτικές κινήσεις κι είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσουν "σκληρό καρύδι".
Ιστορία

Ουσιαστικά αυτή είναι η πρώτη χρονιά του Γυμναστικού Συλλόγου Ολύμπια Λάρισας, που προέκυψε από την συνένωση της Ολύμπιας και της ΑΕΛ. Οι "πορτοκαλί" προέρχονται από τρεις σπουδαίες χρονιές (με δύο συμμετοχές στα πλέι-οφ), ενώ πέρσι οι "βυσσινί" υποβιβάστηκαν.

Το αστέρι



Ο Ντέιμοντ Γκριν, βασικό στέλεχος της εθνικής Γερμανίας, αποτελεί σίγουρα μια ηχηρή μεταγραφική κίνηση για τους "πορτοκαλί". Πρόκειται για έναν γκαρντ με δυνατό κορμί και φαρμακερό σουτ, που ξέρει να αντιδρά κάτω από πίεση.

Η πρώτη γραμμή


Ο Μπάτλερ είναι ένας πλέι-μέικερ με την κλασσική έννοια του όρου, ο Σάλσμπερι θα "τραβήξει" το σκοράρισμα χάρις στα δυνατά του πατήματα και το φαρμακερό σουτ, ενώ ο Κρις Μάσι θα δώσει λύσεις με το οξυδερκές στυλ παιχνιδιού του.

Το μεταγραφικό παζάρι

Από την περσινή Ολύμπια έμειναν μόνο οι μικροί Θεοδωράκος και Καραγκιολίδης, ενώ από την ΑΕΛ "διασώθηκε" ο Φάνης Παπακώστας. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι νέα πρόσωπα, αν κι οι Παπαχρήστος-Μπόγδανος έχουν αγωνιστεί και στο παρελθόν είτε στον Γυμναστικό, είτε στην ΑΕΛ.

Προπονητής


Ο Βαγγέλης Κουτσεκέρας θα κάνει το ντεμπούτο του στην Α1. Τα τελευταία 5 χρόνια δούλευε ως ασίσταντ κόουτς στους "πορτοκαλί" της Λάρισας δίπλα στους Μουρατίδη, Αλεξανδρή και Μπαρτζώκα. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην Ολύμπια Λάρισας, αλλά και στην Κομοτηνή, ενώ έχει διατελέσει πρώτος προπονητής των Τρικάλων και της Ολύμπιας στην Α2.

Ρόστερ

Όνομα Εθνικότητα Θέση Ύψος Ηλικία
Κρις Μάσι ΗΠΑ Σέντερ 2.05 32
Φάνης Παπακώστας Ελλάδα Σέντερ 2.05 31
Γιάννης Καραγκιολίδης Ελλάδα Φόργουορντ 1.98 20
Νίκος Θεοδωράκος Ελλάδα Φόργουορντ 2.02 21
Δημήτρης Μπόγδανος Ελλάδα Φόργουορντ 2.00 32
Γιάννης Παπαχρήστος Ελλάδα Γκαρντ 1.90 28
Τριαντάφυλλος Τζακόπουλος Ελλάδα Γκαρντ 1.87 26
Παναγιώτης Καραβανάς Ελλάδα Σέντερ 2.12 24
Γιώργος Τριχόπουλος Ελλάδα Γκαρντ 1.92 22
Μίροσλαβ Τόντιτς Βοσνία Σέντερ 2.08 25
Ντέιμοντ Γκριν Γερμανία Γκαρντ 1.85 32
Λαμάρ Μπάτλερ ΗΠΑ Γκαρντ 1.85 24
Ντάστιν Σάλσμπουρι ΗΠΑ Φόργουορντ 1.96 25
Μάρκο Πόποβιτς Βοσνία Γκαρντ 1.92 26



















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ