ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το post του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον "δολοφόνο" Νίκο Γκάλη

Το post του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον "δολοφόνο" Νίκο Γκάλη

Το καπέλο στον Νίκο Γκάλη έβγαλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μία ημέρα μετά από την απόσυρση της φανέλας του GOAT του ελληνικού μπάσκετ.

Μία ημέρα μετά από τη βραδιά της ζωής του, ο Νίκος Γκάλης συνεχίζει να αποθεώνεται στα social media από φίλους, συμπαίκτες και αντιπάλους. Το καπέλο του έβγαλε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος με ένα post στο Instagram, του έδειξε για ακόμα μία φορά την εκτίμησή του.

"Αναγνωρίζω έναν δολοφόνο τη στιγμή που τον βλέπω" έγραψε ο Greek Freak και συνόδευσε τη λεζάντα με την φωτογραφία που έβγαλε όταν συνάντησε τον GOAT του ελληνικού μπάσκετ. Ο Αντετοκούνμπο είχε όνειρο ζωής να γνωρίσει τον Γκάλη, ενώ και ο Γκάλης μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον σούπερσταρ των Μιλγουόκι Μπακς με τον οποίο έχει πλέον συχνή επαφή.

Γκάλης και Αντετοκούνμπο είχαν συναντηθεί στα μέσα του Σεπτέμβρη του 2021 στη Βουλιαγμένη, με τον Βασίλη Σκουντή να αποκαλύπτει τότε τις λεπτομέρειες της θρυλικής βραδιάς στην οποία είχαν επίσης συμμετάσχει ο τότε προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ και πολλά μέλη της ομάδας του Μιλγουόκι.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ